30/04/2024 - 22:32
Més

    Rebeca Torró: “Els socialistes som decisius per a transformar i consolidar el creixement de la Vall d’Albaida”

    Altres notícies

    Ontinyent 15 de maig de 2023.- “Els socialistes valencians som el projecte decisiu per a transformar i consolidar el creixement de la Vall d’Albaida”. Així s’ha pronunciat la número 2 del PSPV-PSOE a les Corts per la província de València, Rebeca Torró, qui ha visitat el mercat d’Ontinyent, després de reunir-se amb diferents agrupacions municipals del PSPV-PSOE a la comarca.
    “El pròxim 28 de maig, la Comunitat li la juga entre tornar al passat o continuar avançant cap al progrés i el futur amb el projecte de creixement i estabilitat que representa Ximo Puig”, ha subratllat Rebeca Torró, per a qui “la visió vertebradora i municipalista del president, amb una mirada que va més enllà de les grans àrees metropolitanes, és precisament el que permet que tots els valencians i valencianes tinguen una millor qualitat de vida”.

    Segons Rebeca Torró, “el resultat que isca de les urnes en 13 dies marcarà el camí dels pròxims 4 anys, en els quals executarem el desdoblament de la CV-60, de la mateixa manera que aquesta ha sigut la legislatura de l’Hospital d’Ontinyent, una promesa sempre incomplida pel Partit Popular”.

    En aquest sentit, la número dos per la província de València ha recordat que, a la Vall d’Albaida, com en tota la Comunitat Valencina, “sabem molt bé què passava fa huit anys, quan tot estava marcat per les mentides, les falses promeses i la corrupció”.

    Quant a les propostes per a la pròxima legislatura i el que significaran els pròxims comicis, Rebeca Torró, que, en el mercat d’Ontinyent ha estat acompanyada pel candidat a l’alcaldia, José Antonio Martínez, ha assegurat que “el pròxim 28 de maig es votarà per a decidir si els xiquets i xiquetes continuen tenint els llibres gratis i continuen gaudint d’escoles i instituts dignes i lliures de barracons; per a decidir si la nostra joventut continua tenint més oportunitats i oferta educativa, amb una formació professional variada i dual i sent els universitaris que menys taxes paguen de tota Espanya”.
    Visita a l’empresa Vidres San Miguel de Aielo

    Durant la jornada a la Vall d’Albaida, la candidata Rebeca Torró també ha visitat l’empresa Vidres San Miguel, acompanyada pel candidat a l’alcaldia de Aielo, Juan Ramón Espí, i ha compartit un esmorzar en el bar de jubilats del municipi, al costat de candidats de tota la comarca.
    L’empresa Vidres San Miguel està especialitzada a emprar aquest material reciclat per a fabricar objectes de decoració i parament, de fet, com ha destacat Torró “és l’única empresa del món especialitzada a realitzar productes amb aquestes característiques, que exporta productes al mercat nacional i internacional i que compta amb una plantilla de 450 treballadors”.

    La ruta per la Vall d’Albaida conclou aquesta nit amb l’acte de presentació de candidatures, emmarcat en la gira ‘En totes els plaus’, que està realitzant el president i candidat socialista a les eleccions en la Comunitat Valenciana, Ximo Puig i que tindrà parada a Ontinyent.
    L’acte serà a l’aire lliure, a l’hotel Kazar d’Ontinyent, a les 21.00 hores i estarà obert a tots els veïns i veïnes del municipi i de la comarca.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Renovació de la línia Xàtiva-Alcoi: Inversió de 84 milions d’euros per millorar el transport a la Vall d’Albaida

    El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible d'Espanya ha adjudicat les obres per a la renovació integral de la...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -