12/06/2024 - 20:57
Més

  Natàlia Enguix: “iniciem les negociacions a la Diputació pensant en la gent d’Ontinyent i La Vall d’Albaida”

  Altres notícies

  “Afrontarem les negociacions pensant en la gent d’Ontinyent i La Vall d’Albaida. Qui oferisca la millor opció per a la nostra ciutat i comarca tindrà el nostre suport”. Així s’ha pronunciat la diputada d’Ens Uneix a la Diputació de València, 1ª tinent d’alcalde d’Ontinyent i Secretària General Local d’Ontinyent Ens Uneix, Natàlia Enguix, al voltant de la situació de cara a la conformació del nou Govern de la corporació valenciana.

  “Fa 4 anys no va ser necessari el nostre suport per conformar el Govern, però durant la campanya ja vam explicar que davant l’equilibri de forces, el vot a Ens Uneix era el vot útil per a Ontinyent i La Vall d’Albaida, ja que ens mou l’interés de la ciutat i la comarca. Ara no tenim un diputat, tenim ‘el’ diputat. La gent ha confiat en nosaltres perquè portem les seues necessitats i aspiracions a València i això és el que anem a fer, sent decisius en la conformació del nou govern”, manifestava.

  Natàlia Enguix recordava que “Jorge Rodríguez és qui va iniciar la senda del canvi a la Diputació després de la foscor de periodes anteriors. Va ser valent i transformador, iniciant una senda que volem continuar. La intenció és formar part del govern de la nova Diputació, però ara el més inmediat és escoltar i atendre quins són els plantejaments d’uns i altres respecte a Ontinyent i La Vall d’Albaida”.

  Oferiment de regidories a Ontinyent

  La també Secretària General Local d’Ontinyent Ens Uneix també confirmava que en àmbit local, la intenció del partit que lidera Jorge Rodríguez “és tornar a oferir regidories a altres partits representats a la nova corporació, sempre amb respecte i voluntat de col·laborar pel bé de la ciutat. Ja ho vam fer oferint regidories a Compromís i Partit Popular en la legislatura que ara acaba, i hem tret endavant projectes en conjunt, com la fibra òptica al centre històric gestionat amb el regidor del PP Paco Penadés. Ara també escoltarem els plantejaments de tots per tractar de fer les coses de la millor manera possible”, assenyalava.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -