23/10/2024 - 23:16
Més

    Més-Compromís incorpora quatre valldalbaidins en càrrecs clau de la nova direcció

    El col·lectiu de la Vall d’Albaida ha reforçat la seua presència en la direcció de Més-Compromís després del IX Congrés Nacional, celebrat aquest cap de setmana a Albalat dels Sorells. Quatre membres de la comarca han estat escollits per ocupar llocs clau dins de la nova estructura del partit, destacant així la importància creixent de la Vall d’Albaida en el si del valencianisme polític.

    Entre els nous càrrecs, l’olleriana Àgueda Micó, que és portaveu al Congrés dels Diputats, s’incorpora com a vocal junt amb els principals referents institucionals del partit. Per la seua banda, l’agullentí Jesús Pla, diputat a Les Corts, serà el nou secretari de Política Valenciana. També destaca el nomenament de Nicolau Calabuig, cap de l’oposició a l’Ajuntament d’Ontinyent, que serà el secretari d’Estratègia Territorial, i de l’agullentí Vicent Herrero, que es farà càrrec de la Secretaria d’Acció Electoral.

    A més, Àgueda Micó i Jesús Pla han estat triats per a formar part del Consell Nacional del partit, rebent 519 i 450 vots respectivament, situant-se entre les persones més votades per la militància. Així mateix, l’olleriana i portaveu de Compromís per l’Olleria, Montse Sempere, també formarà part del Consell Nacional, amb 352 vots. També ha estat destacat el nomenament de l’albaidí Alejandro Quilis per a la Comissió de Garanties, després d’haver obtingut 517 vots, sent el tercer candidat més recolzat.

    La secretària comarcal de Més-Compromís Vall d’Albaida, Maca Alabort, ha celebrat els resultats d’aquest congrés i ha destacat que ha sigut “una bona ocasió per a reflexionar i actualitzar el projecte del valencianisme polític al servei de la ciutadania”. Alabort ha posat en relleu la importància de tindre un Compromís fort que lidere una alternativa de progrés davant l’actual govern de dreta, que, segons ella, “abandona els serveis públics, aposta per una economia especulativa i arracona la nostra llengua i cultura”.

    Durant el congrés, la militància va donar un ampli suport a les propostes presentades, amb un 73% de vots favorables a la ponència política i un 77% a la ponència d’Estatuts. Aquests documents seran el full de ruta de la formació per als pròxims quatre anys, consolidant el projecte de Més-Compromís com una força política determinant en el futur del País Valencià.

    Al final de la jornada, Alabort va voler agrair la participació activa dels militants de la Vall d’Albaida, destacant que “la implicació de la nostra comarca en la construcció d’un País Valencià més just, pròsper i sostenible és una mostra de la nostra força col·lectiva”.

    - Advertisement -

    Últimes notícies

    L’Hospital General d’Ontinyent, guardonat als premis TOP 20 per la seua gestió hospitalària i salut de la dona

    Els Premis Nacionals TOP 20 han reconegut enguany cinc hospitals valencians per la seua excel·lència en diferents àrees clíniques....
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -