728×90 caixa onti
Home > Política > Lídia Chafer serà la nova regidora del Grup Municipal Compromís

Lídia Chafer serà la nova regidora del Grup Municipal Compromís

Després de la dimissió de la regidora Sílvia Urenya, Lídia Chafer sera la nova portaveu del grup municipal Compromís per Ontinyent. La dimissió d’Urenya es farà efectiva administrativament al plenari del pròxim dijous 27 de setembre.

Prèviament, durant les passades setmanes s’han produït les converses oportunes amb els membres de la llista de 2015.Des de Compromís expiquen que per ordre de llista s’ha parlat amb les persones que els tocava optar al càrrec de regidor. Hi han renunciat al mateix la número cinc, Elvira Tortosa, i també ha renunciat el següent, Vicent Egea el número sis.

Des de Compromís per Ontinyent comuniquen que “la companya Lídia Chafer Molina, que ocupava el número 7 en la llista a les eleccions locals de 2015, ha acceptat ocupar el càrrec de regidora a l’ajuntament d’Ontinyent”. Després del plenari de setembre, on es farà efectiva la renúncia de l’actual regidora, s’iniciarà el tràmit per a incorporar a la nova regidora Lídia Chafer. El tràmit dependrà de la Junta Electoral Central que cal que acredite la documentació necessària.

Lídia ha manifestat que “entre a treballar i ajudar als companys que conformen el Grup Municipal Compromís amb il·lusió. Malgrat tot m’incorpore amb un període molt curt, ja que les pròximes eleccions són, com a molt tardar en maig de 2019, al mateix temps ajudar a planificar els nous comicis és també encoratjador”.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP d’Ontinyent demana por escrita informació sobre el possible Centre d’Acolliment de Menors

Els Populars volen saber què documentació existeix en l'ajuntament sobre aquest centre en la zona d'Helios i buidar els dubtes sobre si també es preveu un altre centre en Santa Ana