19/04/2024 - 18:15
Més

    L’Ajuntament d’Ontinyent estudiarà la proposta del PP per subvencionar impostos i taxes municipals

    Altres notícies

    La portaveu del PP, Mercedes Pastor, ha valorat positivament la reunió celebrada ahir entre els sectors econòmics de la ciutat i els representants municipals, tant del Govern Municipal com de l’oposició.

    Mercedes Pastor ha destacat la posada en comú aspectes relacionats amb les bases per a la convocatòria d’ajudes a autònoms i pimes i, sobretot, ha matisat la necessitat que la gestió es desenvolupe amb agilitat perquè les ajudes puguen arribar de manera ràpida al sector, que està sent molt perjudicat pel tancament de les seues empreses i comerços.

    Mercedes Pastor ha recordat en aquesta trobada, celebrat de manera telemàtica, la importància de portar avant mesurades per a la reducció dels impostos i taxes, els càrrecs de les quals han sigut ajornats per unanimitat. Davant això, i a causa de la dificultat d’aplicar reduccions, a causa de la Llei d’Hisendes Locals, la proposta per a reduir els pagaments s’estudiarà tenint en compte la fórmula de la subvenció dels mateixos impostos, un sistema que tal com ha comentat la Portaveu del PP s’estudiarà per part dels serveis tècnics municipals i serà posat en comú en una pròxima reunió de treball.

    Durant la trobada de sectors econòmics i representants municipals també s’ha comentat que està en marxa l’elaboració del sistema de bons per a la compra en comerços i serveis de la ciutat. Davant això des del PP la portaveu popular, Mercedes Pastor, comenta que és necessari agilitar les normes per a aquests xecs de compra, en la mesura que siga possible.

    Segons han manifestat des del PP d’Ontinyent els xecs haurien de ser de fàcil accés i s’hauria d’estudiar la possibilitat que hi haguera majors facilitats per als treballadors afectats per un ERTE, ja que les seues possibilitats de compra s’han vist reduïdes i el xec serà un bon al·licient i ajuda per a comprar a les botigues i serveis d’Ontinyent.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -