18/04/2024 - 18:01
Més

    L’Ajuntament de Bocairent emprèn accions per rebaixar els efectes del rebut de fem del Consorci

    Altres notícies

    L’alcalde de Bocairent, Josep-Vicent Ferre, va publicar aquest dijous, 28 de maig, un comunicat informatiu sobre el rebut de tractament de brossa del 2015 que està començant a arribar als domicilis de la localitat des de dilluns passat. El cobrament està emès pel Consorci de residus de les zones X, XI i XII de la Generalitat Valenciana mitjançant el Servei de gestió tributària de la Diputació de València.

    Així, el text mostra “la nostra protesta per la manera amb què s’ha cursat l’enviament al veïnat” ja que a hores d’ara “no s’han contestat la majoria de recursos corresponents als rebuts de cinc mesos del 2014”. A més, l’Ajuntament de Bocairent rebutja també que l’expedició del document de pagament de tot el 2015 es fa des del dia següent de les eleccions municipals “probablement per evitar que haguera pogut perjudicar el partit polític que encara administra la Generalitat i la Diputació”. Finalment, el comunicat critica que aquest procés es produïsca “quan actualment està en període d’exposició pública i d’al·legacions el padró de contribuents”.

    Per tot això, l’Ajuntament de Bocairent aposta per “tramitar tots els recursos i els escrits que es presenten contra el rebut”, el període de pagament del qual és de l’1 de juny al 31 de juliol; d’aquesta forma, “s’han donat les ordres oportunes perquè els treballadors de l’administració municipal col·laboren amb el veïnat” en la tramitació de les al·legacions. Igualment, des del consistori “seguirem manifestant davant de totes les administracions la nostra ferma protesta i oposició a la forma en què s’està gestionant la transferència i la valorització del fem a la nostra comarca i lluitarem per modificar la situació actual i tornar al Pla de minimització de residus de la Vall d’Albaida que era més barat i efectiu”. No obstant això, en cas de no aconseguir-ho, l’equip de govern “reduirà o suprimirà a partir de l’any pròxim el cobrament municipal corresponent a la recollida per tal de rebaixar, en la mesura del possible, els efectes perjudicials per al veïnat del rebut del Consorci de residus de la Generalitat Valenciana”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -