29/03/2024 - 16:27
Més

    La Pobla del Duc tanca el pressupost de 2014 amb un superàvit de 216.000 euros

    Altres notícies

    L’Ajuntament de La Pobla del Duc tancarà en el pròxim ple l’exercici pressupostari de 2014 amb un superàvit de 216.286 euros. Es tracta del tercer exercici consecutiu en el qual La Pobla tanca amb superàvit els seus comptes, un extrem que l’alcalde de la localitat, el socialista Vicent  Gomar, destacava com “una nova mostra de la gestió eficient de l’actual govern, que contrasta amb el desastre absolut que van suposar els 8 anys del PP i el deute bancari milionària que ens van deixar”, recordava.

    En concret, l’obligat seguiment del Pla d’Ajust elaborat per l’ajuntament de La Pobla del Duc, i de no produir-se sentències judicials negatives pendents de l’anterior legislatura, mantindrà un deute bancari de mes de 1’5 milions d’euros l’any 2020. De fet, el primer edil destaca que “el problema fonamental de l’Ajuntament no és tant la consecució dels objectius pressupostaris com l’augment de les despeses financeres i la falta de liquiditat, que es mantindrà fins que amortitzem aquest deute històric que heretem”, assenyalava.

    “Amb tot”, puntualitzava l’alcalde, “amb una gestió eficient dels recursos municipals i treballant molt dur pels nostres veïns es poden aconseguir superàvits amb els quals anar amortitzant aquest deute segons els terminis previstos i destinar diners a generar polítiques generadores d’ocupació i a ajudar a les persones, malgrat que el Govern Central dificulta aquests usos per als superàvits”, recordava.

    Per a l’alcalde, els bons resultats comptables dels últims anys en un context especialment difícil “han de revertir a favor dels veïns de La Pobla, perquè fomentar l’ocupació, la generació de confiança i la competitivitat són aspectes fonamentals per a eixir d’una crisi generada per polítiques restrictives que solament generen sofriment als més febles”, concloïa Vicent Gomar.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La “Dansa Macabra” reuneix centenars de persones

    Més de 80 persones de diferents entitats culturals locals participen en la cita cultural impulsada per l’Ajuntament
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -