25/04/2024 - 10:20
Més

    L’ajuntament d’Ontinyent desmentix que s’oculte informació al Partit Popular

    Altres notícies

    En relació amb les acusacions que s’han realitzat des del Partit Popular de “ocultació d’informació” d’expedients que afecten a acords de la Junta de Govern, el Govern Municipal d’Ontinyent ha volgut aclarir que “l’única cosa que s’ha fet és seguir estrictament el criteri de l’anterior alcaldia, presidida per Lina Insa, per la qual cosa no ha canviat absolutament res”.

    L’única diferència, apunten, és que ara no es té a l’oposició esperant indefinidament una resposta, “com va succeir per exemple quan se li va demanar informació dels interessos de el ‘pla ZP’ a la llavors regidora d’Hisenda, María Abad, qui va tardar més d’un any a contestar”.

    De la mateixa manera, consideren “ridícules” les afirmacions de la regidora del PP María Abad respecte a una suposada ocultació d’informació “quan el seu propi company Vicent Vila pot explicar-li el tracte rebut per part de l’alcaldia, i les facilitats que se li van donar quan va sol·licitar informació”. Tot el contrari, reiteren, del que succeïa anteriorment. Des del Govern Municipal asseguren “estar tranquils i convençuts d’estar actuant dins de la legalitat”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -