28/03/2024 - 9:48
Més

    Joves amb compromís llancen la campanya #ambValentia #FemOFFalBipartidisme

    Altres notícies

    Joves amb Compromís per Ontinyent ha llançat la seua cibercampanya anomenada #ambValentia #FemOFFalBipartidisme per tal de posar de manifest el rebuig de la gent jove al bipartidisme clàssic, ja que segons apuntaven “PP i PSOE representen la mateixa manera de fer política de sempre”. De la mateixa manera, els joves han volgut recordar gestió dels regidors de Compromís a Ontinyent la present legislatura, ja que segons han dit “s’ha caracteritzat pel trellat, l’eficiència i la fidelitat a les persones i les seues necessitats, i no per la foto i el postureig permanent”.

    La campanya, segons es pot comprovar al primer cartell que circula per les xarxes, recull diverses notícies de premsa  en les quals es reflecteixen “greus atacs a la dignitat de les persones i a l’economia real dels nostres pobles”, com el pacte entre els dos grans partits per reformar l’article 135 de la Constitució “sense preguntar a la ciutadania, i prioritzant el pagament del deute als bancs per damunt del manteniment de la sanitat, l’educació i la protecció social”. En contraposició a això, es poden llegir titulars sobre la reducció del deute municipal “ja que ha estat Compromís qui ha gestionat la Hisenda municipal i ha coordinat l’Àrea Econòmica, i ha equilibrat els comptes apostant per l’eficiència energètica o l’optimització de recursos”, així com l’aposta per l’educació i la sostenibilitat ambiental. De la mateixa manera, els Joves amb Compromís recordaven que “han estat el PP i el PSOE els partits que han agilitzat els desnonaments, condemnant a molta gent a viure al carrer i haver de seguir pagant la hipoteca al banc”.

    Segons els joves valencianistes d’esquerres, “el més preocupant de tots els pactes del bipartidisme, és l’actual sobre el nou Tractat de Lliure Comerç amb els Estats Units (TTIP)”, ja que segons apuntaven “provocarà la mort de les xicotetes i mitjanes empreses, de moltes cooperatives i la precarització total de les condicions laborals de la gent normal”, i “per això s’està negociant amb total secretisme i falta de transparència”.

    Per últim, Joves amb Compromís ha demanat al PP d’Ontinyent “que es deixe de crítiques estèrils a la gestió de Compromís, ja que des d’Hisenda s’ha hagut d’afrontar el deute de 21 milions d’euros que va deixar el seu govern i el de Lina Insa, demostrant que no cal retallar en serveis a la ciutadania per equilibrar els comptes”. D’altra banda, alertaven a la ciutadania de que “per molt que l’alcalde vulga amagar les sigles del PSOE amb fotos i eufemismes, la ciutadania està farta de la política de teatre, i sap que l’aportació de Compromís al govern ha estat fonamental perquè es treballara per rescatar persones”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -