26/04/2024 - 11:39
Més

    Imatges i declaracions de Vivancos a Ontinyent on acusa als professors de Talibans

    Altres notícies

    Aquesta setmana el conseller Mariano Vivancos, acompanyat per la exalcaldesa del Partit Popular d’Ontinyent va acudir a Ontinyent per a “explicar” en que consisteixen els retalls en educació i sanitat que estàn duent-se a terme amb el programa Responem.

    A l’acte van acudir prop d’unes 50 persones, on van estar discutint amb el senyor Vivancos, i on es va poder veure un públic molt enfadat per totes les actuacions que s’estan realitzant.

    Ací vos aportem les imatges i declaracions de Vivancos a Ontinyent on acusa als professors de talibans amb les preguntes i respostes del públic asistent, on entre algunes declaracions, el senyor Vivancos descalifica als profesors i acusa de realitzar demagògia, i “rebre una mala herència” per l’anterior govern socialiste gobernat per Zapatero, quant a València sempre ha estat el Partit Popular governant durant els últims 17 anys.

     

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

    La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -