30/05/2024 - 15:47
Més

  Guadasséquies renovarà les seues instal·lacions esportives amb ajuda de la Diputació de València

  Altres notícies

  El president de la Diputació de València, Vicent Mompó, continua amb el seu recorregut per la província per a conéixer de primera mà els projectes planejats pels municipis amb l’ajuda de la corporació provincial, a més de poder escoltar les necessitats dels alcaldes de les diferents localitats, amb especial atenció a les de menor grandària.

  Este divendres ha sigut el torn de Guadasséquies, municipi de la comarca de la Vall d’Albaida que el president ha visitat acompanyat per l’alcaldessa de la localitat, Virginia Contreras. Després de la recepció a l’ajuntament i la firma en el Llibre d’Honor, Mompó s’ha reunit amb l’equip de govern del consistori per a abordar els diversos assumptes d’interés del poble, així com les inversions que es pretenen dur a terme durant els pròxims anys a través del Pla Obert d’Inversions de la Diputació. A Guadasséquies li corresponen un total de 777.481 euros del pla provincial.

  Vicent Mompó ha destacat “el compromís d’acostar la Diputació als pobles, perquè creiem que és la forma correcta de treballar per als municipis, veure in situ quina és la seua realitat i el seu context en eixe moment. No és el mateix prendre una decisió des d’un despatx a València que conéixer sobre el mateix terreny les prioritats i preocupacions de l’alcaldessa, amb la qual hem pogut comentar els problemes que tenen i les possibles solucions”.

  El president, a més, s’ha referit al Pla Obert d’Inversions com “el pla estrela de la Diputació, sense el qual molts ajuntaments no podrien realitzar les inversions necessàries per als seus municipis”.

  Una de les actuacions més rellevants que té previst dur a terme l’Ajuntament de Guadasséquies és la renovació de les instal·lacions esportives del poble, a les quals han acudit Vicent Mompó i Virginia Contreras. Actualment hi ha recintes com la pista de tenis que es troben en mal estat i no s’estan utilitzant per este motiu, per la qual cosa s’ha projectat la construcció d’una nova pista multiesportiva.

  “El que volem és fer una multipista en la qual es puguen practicar diversos esports com a bàsquet, bàdminton o handbol”, ha detallat l’alcaldessa, Virginia Contreras, que ha enumerat les actuacions que pretenen fer amb els recursos del Pla Obert d’Inversions, com és el cas de “reparacions de locals municipals, voreres, parcs, i també obres en la plaça del poble per a cobrir la part superior”. L’alcaldessa ha incidit en el seu agraïment al president de la Diputació perquè “és important que vinguen a conéixer de primera mà quina és la situació de la nostra localitat i fer-los arribar les nostres principals preocupacions”.

  Altres inversions de la Diputació de València

  Un altre dels projectes posats en marxa a Guadasséquies amb el finançament de la Diputació, en este cas de l’àrea de Carreteres, és la intervenció en la CV-613, que unix la CV-620 amb Benissuera, Sempere i Guadasséquies. Els treballs en este tram comprenen l’ampliació de la plataforma, que millorarà les condicions de seguretat i el traçat, i la inclusió d’un carril per a ciclistes i vianants que permeta unir estos tres municipis de la Vall d’Albaida.

  A això cal afegir les nombroses ajudes que rep el municipi per part de la corporació provincial en matèries com a desenvolupament rural, recollida i gestió de residus, igualtat, cultura, turisme, o el programa Smart Cities.

  Per a finalitzar la visita el president de la Diputació, Vicent Mompó, ha pogut saludar, en la llar del jubilat, als membres de l’associació d’ames de casa i dels jubilats.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -