21/06/2024 - 1:06
Més

  Generalitat publica la licitació de la redacció dels projectes i direcció d’obres del nou hospital d’Ontinyent

  Altres notícies

  El Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV) ha publicat ja la licitació de la redacció dels projectes i direcció de les obres del nou hospital d’Ontinyent, un nou pas al camí per fer realitat definitivament la construcció del centre sanitari. Així mateix, l’Ajuntament ha començat els tràmits per a la cessió de terrenys a la Conselleria després d’haver adaptat el Pla General d’Ordenació Urbana als nous usos de la parcel·la en el ple del passat mes de febrer.

  Respecte al document de licitació publicat el passat divendres a instàncies del director general de Recursos Humans i Econòmics, Justo Herrera Gómez, estableix un pressupost per adjudicar estos treballs de 902.878, 41 euros més IVA, amb un termini per a la redacció del projecte bàsic i d’activitat de 2’5 mesos, a comptar des de la firma del contracte; i un termini de 5 mesos per a la redacció del projecte d’execució, dels projectes d’instal·lacions i de l’estudi de seguretat i salut, a comptar des de la notificació de l’aprovació del projecte bàsic.

  El desglose de les anualitats de la despesa es reparteix en 4 anualitats: 2017 (160.105’89 + IVA); 2018 (98.669,28 + IVA); 2019 (215.984,19 +IVA) i 2020 (346.039’19 +IVA), dada de la que es desprén que la previssió de finalització de les obres és l’any 2020 (tenint en compte l’última anualitat en la que hi ha previssió de despesa en direcció d’obres), tot i que aquest termini es podrà veure incrementat en el termini de garantia de les obres, així com el temps necessari per a realitzar els treballs relacionats amb la liquidació del contracte de l’obra i la seua tramitació, segons s’apunta al document.

  Després de la publicació d’esta licitació de tramitació ordinaria i procediment obert (que ja ha estat també feta pública al Diari Oficial de la Unió Europea), el següent pas serà l’obertura de pliques en la Conselleria de Sanitat, fixada per al proper 21 d’abril de 2017 a les 13:00 hores.

  Quant als tràmits per a la cessió de terrenys a la Conselleria, estos s’han iniciat després que el ple aprovara el passat mes de febrer la modificació que ha permès adaptar el PGOU als nous equipaments previstos en la parcel·la, adaptant els terrenys de DAVA-Casa Balones, d’us terciari, a la previsió d’equipaments que la Conselleria licita ara.

  Estos tràmits han comportat un dens procés administratiu que ha inclòs un anàlisi d’impacte ambiental, publicació dels resultats, i aprovació de la modificació del planejament, primer provisional i després definitiva. Tots estos passos, realitzats després d’executar els tràmits per a la compra de la parcel·la, han permès ja l’autorització i realització dels primers estudis geotècnics en els terrenys.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -