28/03/2024 - 14:54
Més

    EU d’Ontinyent reclama el pagament íntegre de la Generalitat

    Altres notícies

    EU considera insuficient el resultat de la reunió de l’Alcalde d’Ontinyent amb el vice-president del Consell de la Generalitat.

    Segons expliquen “amb una situació Econòmica i Social com la que estan patint els ciutadans del País Valencià i de la nostra ciutat, considerem amb decepció que el vice-president solament es compromet a pagar el 50% del deute que la Generalitat manté amb l’Ajuntament d’Ontinyent des l’any 2010, amb tots els nostres respectes tenim dubtes del compliment dels compromisos acordats, no obstant això demanem que es tramite el pagament d’aquest deute amb l’Ajuntament d’Ontinyent el més aviat possible

    Entenem que amb quasi 5.000 aturats, amb més d’un 40% de persones aturades  sense cap tipus de prestació i un llarg llistat de necessitats compromeses amb la nostra ciutat com ara, l’hospital comarcal , l’institut de l’Estació, el conveni de millora de la línia Xàtiva- Alcoi  i l’Estació Intermodal, el nou conservatori, el pavelló d’infantil del col·legi Bonavista, la rotonda de Torrefiel i un llarg etcètera.

    Cal recordar que EU d’Ontinyent al Ple d’Octubre va presentar una moció aprovada per unanimitat que reclama totes les inversions necessàries a Ontinyent , inversions que són velles reivindicacions i necessitats reclamades per la ciutadania. Per tant sembla insuficient el feble compromís que el Consell de la Generalitat manté amb els ciutadans d’Ontinyent, ja que amb l’acord de pagar almenys un 50% de les subvencions i programes compromesos des de l’any 2010 fins a l’actualitat no es cobreixen les necessitats de la població, i a més aquestes partides són per cobrir programes que estan en funcionament  i que ja s’han executat . Amb aquest compromís no s’inclouen cap de les inversions reclamades any rere any per la ciutadania i per molts partits polítics. Des d’ EU tenen la sensació que novament el govern de la Generalitat no ha sabut prioritzar els seus compromisos i ara no és capaç de fer front a aquestos.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -