24/04/2024 - 9:51
Més

    EU d’Ontinyent presenta a la seua candidata a l’alcaldia aquest dissabte

    Altres notícies

    El proper dissabte 14 de febrer Esquerra Unida d’Ontinyent presentarà la seua llista de candidatura a les Eleccions Municipals de maig de 2015, encapçalada per Paula García Gironés. La presentació serà a les 11:00h al Parc Pere IV d’Ontinyent (Barri de Sant Rafel).

    L’acte comptarà amb la presència del candidat a la Presidència de la Generalitat Valenciana, Ignacio Blanco, amb la companya d’Esquerra Unida de València Rosana Moltalbán, i amb la candidata a l’Alcaldia d’Ontinyent Paula García Gironés, junt amb la resta de persones integrants de la candidatura (Vicent Guerola Sais, Laura Mollà Cambra, Vicent Revert Mestre, …).

    Hi haurà diverses actuacions que amenitzaran l’acte, entre elles les de Trini Caballero i Toni Navarro “Violí” cantant versos de Josemi Sánchez.

    L’acte està obert a tothom, militants, simpatitzants, amics i amigues, i per a qualsevol persona amb inquietuds per conéixer de primera mà les candidates i candidats a les eleccions municipals i autonòmiques de la propera primavera d’Esquerra Unida.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -