16/04/2024 - 16:17
Més

    Enllumenat pinta i restaura les lluminàries de la Plaça Major i el carrer del Regall

    Altres notícies

    La regidoria d’Enllumenat Públic que dirigeix el regidor del PP a Ontinyent Paco Penadés, ha realitzat la posada a punt de les lluminàries de l’entorn de la Plaça Major, tant pel que respecta a les columnes situades als peus del Campanar de Santa María, com les lluminàries situades en les façanes dels edificis de la mateixa plaça.

    En paraules del regidor popular, “principalment s’han fet treballs de pintura, ja que alguns fanals estaven molt danyades pel sol, havien perdut el color original i s’apreciava l’alumini platejat donant una mala imatge de la Plaça Major”.

    Com explica el regidor d’Enllumenat, “estem parlant de treballs de no molta envergadura pel seu pressupost, ja que el cost de la pintura ascendeix a només 110€, però sí molt importants quant a manteniment i conservació dels fanals situats en aquest enclavament cèntric i important per a la ciutat, en el qual durant tot l’any celebrem actes i, en breu, serà zona de concentració multitudinària per a les nostres festes de Moros i Cristians”.

    Paco Penadés ha volgut agrair la col·laboració del departament d’Obres així com “la bona coordinació que hem tingut per a portar avant aquestes millores que, sens dubte, contribueixen a enaltir els nostres carrers i tenen un cost molt reduït ja que es realitzen amb personal propi de l’Ajuntament”.

    A més, el regidor popular ha aprofitat per a insistir en “la necessitat de millorar l’entorn de la Plaça Major d’Ontinyent, pel que respecta a la seua reurbanització que s’allarga en el temps i suposa un obstacle a la tan demandada revitalització del centre històric de la ciutat d’Ontinyent”.

    Des del nostre departament, explica el popular Paco Penadés, “tenim molt clar que la nostra missió és mantindre, conservar, millorar les instal·lacions d’enllumenat públic de la ciutat, però com a regidor del PP no puc oblidar que estem reclamant durant anys la reurbanització de la Plaça Major, unes obres que s’estan dilatant en el temps i que estan sent ja un reclam popular. Podríem tindre una de les millors places majors de la Comunitat Valenciana i, no obstant això, estem veient com any rere any es perden oportunitats. Nosaltres estem contribuint com podem a la conservació de la zona, però és evident que la Plaça Major d’Ontinyent ja no pot esperar més”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

    El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -