19/04/2024 - 18:44
Més

    Els socialistes repleguen centenars de joguets

    Altres notícies

    La seu del PSPV-PSOE d’Ontinyent acollia ahir dijous la IV edició de la ja tradicional recollida de joguets que els socialistes realitzen per tal que tots xiquets i xiquetes de la ciutat tinguen el seu regal de Reis. Militants, simpatitzants i ciutadania en general d’Ontinyent i de nombroses localitats de La Vall d’Albaida feien efectiva ahir la donació de centenars de joguets per als infants sense recursos, que seran distribuïts a través de Càritas.

    socialistes ontinyent campanya joguetsTant el secretari general del PSOE d’Ontinyent, Juan Pablo Úbeda, com la Secretària d’Organització de Joves Socialistes, María Cortés Mengual, han recordat que es tracta d’una campanya destinada a “donar als xiquets i xiquetes el combustible necessari per a poder somiar, per poder relacionar-se amb el seu voltant i per suposat amb la gent que l’envolta”.

    Úbeda i Cortés coincidien també en assenyalar que “a Ontinyent la crisi i les retallades ens estan afectant de manera important, ha deixat a moltes famílies sense possibilitats materials per poder fer gaudir als més menuts d’una il·lusió en forma de joguet. Des de Joves Socialistes d’Ontinyent i Partit Socialista d’Ontinyent, volem aportar el nostre granet d’arena, recollint joguets per als més necessitats”, concloïen.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -