28/09/2024 - 0:23
Més

    Els socialistes denuncien la gestió del PP d’Albaida per la pèrdua d’ajudes econòmiques

    Altres notícies

    L’Ajuntament d’Albaida ha renunciat i desistit en només tres dies a subvencions aprovades o concedides per un valor total de 124.000€. Aquestes ajudes estaven destinades a àmbits com la rehabilitació d’habitatges per a lloguer social, la restauració de peces auxiliars per al toc manual de campanes, la redacció de projectes de ciclovianants d’interés natural, la prevenció d’incendis forestals i la promoció del comerç i artesania local, com és el cas del “bo comerç”.

    Segons el portaveu socialista David Palací, la pèrdua d’aquestes subvencions és “lamentable”, ja que eren recursos imprescindibles per a la població d’Albaida. Palací ha destacat especialment la renúncia al “bo comerç”, una iniciativa gestionada per ell mateix durant el govern anterior. L’any passat, aquesta campanya va ser tot un èxit, esgotant-se els bons en només 48 hores. Segons Palací, aquesta ajuda haguera suposat una injecció de 90.000 euros a l’economia local, beneficiant tant els comerciants com els consumidors.

    El portaveu socialista també ha criticat el fet que es perden aquestes ajudes mentre es destinen fons a altres qüestions com la compra de noves banderes d’Espanya per a l’Ajuntament o el pagament de gratificacions als treballadors públics. Considera que l’actual govern del PP no té una planificació financera adequada, la qual cosa està provocant una gestió “caòtica” i una falta d’organització en les prioritats de despesa.

    Aquesta situació se suma a les pèrdues de subvencions que ja es van produir l’any passat sota el govern de Compromís, per un valor d’un milió d’euros, segons Palací, la qual cosa genera preocupació entre els socialistes sobre el futur de les finances municipals.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP posa en risc 2,1 milions d’euros per a Ontinyent segons el PSPV-PSOE

    Els socialistes d'Ontinyent han advertit que la ciutat perdrà més de 2,1 milions d'euros entre 2025 i 2026 si...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -