28/03/2024 - 15:45
Més

    Els socialistes de Benigànim adverteixen dels riscos d’allargar el procés judicial amb Gerocleop

    Altres notícies

    El PSPV-PSOE de Benigànim ha advertit l’Alcalde de la localitat, Juan Puchades, dels “riscos” que té allargar el procés judicial que manté l’Ajuntament amb l’empresa Gerocleop, ja que podria suposar augmentar encara més els al voltant de 700.000 euros (425.000 euros més les costes judicials) que a hores d’ara hauria de pagar el consistori a l’empresa, segons l’última sentencia del Tribunal Superior de Justícia (TSJ).

    Els socialistes realitzaven esta advertència al transcurs d’un plenari extraordinari que ha servit perquè, en un ambient de derrotisme, el govern del Partit Popular de Benigànim haja aprovat en solitari esgotar la via judicial i portar al Suprem la sentència de Gerocleop presentant un recurs de cassació, un punt que ha comptat amb l´abstenció dels Socialistes.

    Per al grup socialista “era d’esperar que el govern del PP intentara fer ús de l’última possibilitat que li ofereix la justícia”, encara que açò supose allargar el procés del que consideren “una demanda que s’haguera d’haver pensat molt abans de dur-se a terme, que va ser mal plantejada i mal portada contra l’empresa Gerocleop i que s’ha tornat en contra del propi Ajuntament, que en definitiva som tots”. El Ple va ser breu, ja que govern i oposició van acordar que el punt siga tractat en un ple ordinari sense limitacions de torn de paraula “ja que és un tema que interessa a tots”.
    Al plenari extraordinari el regidor socialista Cristòbal Barceló, va preguntar a l’Alcalde si s’havia intentat buscar una eixida pactada amb l’empresa “per no arribar a aquesta situació”, davant la qual cosa Puchades va manifestar que “sembla que l’empresa no està interessada en arribar a cap pacte o acord”, un extrem que lamenten els socialistes.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -