25/04/2024 - 12:35
Més

    Els populars d’Ontinyent apunten cap al foment del turisme com a rellançament de la ciutat

    Altres notícies

    El grup municipal del Partit Popular ha manifestat la seua satisfacció després d’haver acceptat, per part del govern local, la proposta que des del PP s’ha apuntat al Pla Estratègic, concretament les mesures dirigides a la bonificació de taxes i impostos a les empreses que decidisquen ubicar a Ontinyent almenys per un període de quatre anys.

    En paraules del portaveu popular, Filibeto Tortosa, “des del PP considerem molt positiu que les nostres mesures s’estiguen prenent en consideració, ja que del que es tracta és de posar en comú totes les idees per a un objectiu comú: el rellançament econòmic d’Ontinyent i aconseguir que aquesta siga una ciutat innovadora, emprenedora i universitària”.

    el portaveu popular apunta “des del PP també s’ha insistit en la necessitat de parar la mirada en les possibilitats del turisme com a font d’ingressos econòmics per Ontinyent”.

    Segons Tortosa, “per dinamitzar l’oferta turística, s’ha de treballar en dos punts fonamentals, per posar en valor els nostres atractius turístics un pla turístic i una estratègia comunicativa per a la creació d’una imatge de marca que faça d’Ontinyent un producte reconeixible i desitjable, a més de pròxim a mitjançant les noves tecnologies amb aplicacions mòbils per als nostres recursos turístics.

    Des del PP també han destacat ” altre punt a molt important és la creació d’un punt de venda de productes tradicionals de la nostra ciutat que estiguera ubicat al Palau de la Vila. En el mateix, el visitant tindria accés directe a l’adquisició dels nostres productes: oli, vi, embotits, productes tèxtils i la nostra famosa pastisseria artesana, etc”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -