28/03/2024 - 23:00
Més

    Els populars demanen la confiança en vots i mostren com a millor aval el programa

    Altres notícies

    De tu a tu. Cara a cara. Hui, els populars d’Ontinyent, han estat en el mercat municipal del dilluns. El candidat a l’alcaldia d’Ontinyent, Filiberto Tortosa, acompanyat per membres de la llista del PP, han repartit programes electorals i vots a moltes de les persones que allí es trobaven i amb les quals han tingut l’oportunitat de conversar personalment.

    Tal com ha comentat Filiberto Tortosa, existeix una gran confiança en el projecte del PP d’Ontinyent i en l’equip humà que integra la candidatura dels populars, “la qual cosa ens satisfà i anima a continuar treballant per aquesta ciutat, que volem siga capital i centre”.

    En paraules del candidat del PP,  el nostre objectiu fer d’Ontinyent una ciutat lliure d’impostos alguna cosa que és possible i del que existeixen precedents a Europa. “El nostre programa proposa unes polítiques importants en matèria de reducció d’impostos a famílies i empreses, a més de contemplar tot un seguit de accions de rehabilitació del centre històric i en matèria d’urbanisme, a més potenciar l’educació, la formació, la cultura i les tradicions”, ha declarat el candidat del PP abrigallat per membres de la seua candidatura, José Luis Climent, Manuel Bartual, Paco Penadés, Marta López, entre uns altres.

    L’aposta ferma del PP és la creació de llocs de treball, ha explicat Tortosa després d’afirmar que no podem conformar-nos en què una legislatura es resumisca a remodelar una plaça o reparar quatre carrers.

    El candidat del PP a l’alcaldia ha manifestat també que Ontinyent mereix molt més i que l’únic partit que pot garantir el progrés per a la ciutat és el PP, per l’equip de persones que integren la candidatura i pel programa ambiciós i participatiu que presentem a aquestes eleccions tan decisives.
    Som l’únic que ofereix garanties, estabilitat i creació d’ocupació, tant a Ontinyent com en la comunitat, ha declarat Tortosa.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -