19/04/2024 - 17:17
Més

    El PSPV-PSOE d’Ontinyent organitza una taula redona sobre ocupació i formació

    Altres notícies

    La seu de la Mancomunitat de municipis de la Vall d’Albaida acollirà aquest dimecres, 22 de març, a les 18.00 h una taula redona sobre formació i ocupació organitzada des del PSPV-PSOE d’Ontinyent. L’acte comptarà amb la presència de la directora general de LABORA, Rocío Briones, i del seu homòleg de Formació professional, Manolo Gomicia, acompanyats pel candidat socialista a l’Alcaldia de la ciutat, José Antonio Martínez.

    “Millorar les perspectives laborals del nostre veïnat constitueix un dels eixos fonamentals del nostre treball per Ontinyent”, segons Martínez. Per això, el candidat socialista avança que “aquesta sessió ens mostrarà totes les possibilitats que la Generalitat posa a l’abast dels municipis per incrementar la formació i, conseqüentment, l’ocupabilitat de les ontinyentines i els ontinyentins”.

    De fet, Martínez recorda com “el govern municipal actual ha deixat passat nombroses oportunitats per dur a terme accions formatives tal i com han fet totes les nostres ciutats veïnes”. Així, l’alcaldable del PSPV-PSOE assegura que “el nostre projecte no deixarà de banda cap persona desocupada d’Ontinyent i per això incidirem especialment en totes les mesures que redunden en els col·lectius més desafavorits en la matèria com és el femení i, més encara, en el de major de 45 anys”. Per això, convida tota la ciutadania d’Ontinyent a la “taula redona que mostrarà totes les àrees d’oportunitat que en el matèria es poden impulsar al nostre municipi alineades amb el treball de la Generalitat encapçalada per Ximo Puig”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -