06/10/2024 - 2:21
Més

    El PSPV-PSOE d’Ontinyent completa una ronda de contactes amb totes les associacions vinculades a l’àmbit sociosanitari

    La manca de places públiques en centres de dia per a diferents necessitats esdevé una “prioritat per al benestar del veïnat més vulnerable d’Ontinyent”, segons el candidat socialista, José Antoni Martínez. Per tant, Martínez aposta “per un treball conjunt amb l’administració autonòmica per a augmentar l’oferta disponible i així equiparar-nos a ciutats del nostre entorn”; de fet, l’alcaldable considera que “no és de rebut que el govern actual no haja gestionat cap dotació per a la localitat dins del Pla Convivint de la Generalitat presidida per Ximo Puig”.

    Aquesta necessitat ha estat present al llarg de les reunions mantingudes durant les últimes setmanes amb tots els col·lectius de l’àmbit sociosanitari d’Ontinyent. En elles, Martínez i el seu equip han pogut concloure que “hem d’avançar cap a una ciutat on viure sense etiquetes” la qual cosa precisa des de la inversió en infraestructures “fins xicotetes actuacions que més que recursos econòmics requereixen voluntat política com ara la millora de la senyalització cognitiva mitjançant pictogrames”.

    Igualment, Martínez es compromet a “establir un diàleg constant i recíproc entre les associacions i el consistori per a resoldre o millorar la inclusió de tots aquests col·lectius en el conjunt de la ciutat i evitar així l’acumulació d’actuacions pendents”. Així, entre la relació de propostes recollides en el programa electoral socialista s’inclouen també la millora del transport de les persones usuàries dels diferents espais assistencials, el mancomunar serveis professionals o l’agilització de tràmits mitjançant una finestra única. Addicionalment, el PSPV-PSOE d’Ontinyent avançarà en la creació d’un programa d’oci inclusiu, en la visibilitat d’algunes malalties i síndromes o la instal·lació de gronxadors adaptats a tots els parcs públics així com l’establiment de parcs biosaludables als diferents barris de la ciutat.

    En definitiva, José Antonio Martínez valora que la posada en marxa d’aquestes actuacions “és el mínim que l’administració pública més propera al veïnat com és l’Ajuntament pot dur endavant per facilitar el dia a dia de tantes persones de la nostra ciutat amb capacitats diferents millorant-hi la seua qualitat de vida”. És més, el candidat socialista aprofundeix en la matèria assegurant que “gran part de la nostra ciutadania col·labora en tot aquest sector associatiu sociosanitari i no podem més que agrair-los-ho i estar al seu costat per ajudar-los en tot allò possible”.

    - Advertisement -

    Últimes notícies

    00:04:59

    Cap de setmana cultural a Ontinyent: sainet, bandes de música i concert d’Andreu Valor

    Aquest cap de setmana, Ontinyent comença a celebrar el 9 d’Octubre amb una sèrie d’activitats culturals que inclouen teatre,...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -