28/03/2024 - 22:27
Més

    El PSOE d’Ontinyent s’oposa a la proposta d’ordenances del PP per “generar més deute”

    Altres notícies

    Un forat d’un milió d’euros en les arques municipals. Aquest és el cost que suposaria per a l’Ajuntament d’Ontinyent la proposta d’ordenances municipals plantejada pel portaveu del PP, Filiberto Tortosa. Segons els càlculs realitzats pels socialistes d’Ontinyent, amb aquest plantejament, a banda de beneficiar als que més tenen, els populars obligarien retallar en ajudes de primera necessitat o en subvencions a la cultura, la promoció econòmica o la dependència. “Si férem cas al PP, l’Ajuntament tornaria a l’època dels forats pressupostaris o tindria que aplicar retallades, les dos especialitats del PP. Però com açò no anem a consentir-ho, el Govern d’Ontinyent no va a acceptar les ocurrències de Filiberto Tortosa”.

    Els socialistes diuen ser conscients de la desesperació de Tortosa per evitar que el lleven de candidat a l’alcaldia, “però una qüestió personal i de l’àmbit particular, no té per què acabar perjudicant l’Ajuntament, com pretén Tortosa, i la seua cada vegada més menguada tropa”. D’Altra banda han mostrat la seua sorpresa perquè dos anys desprès d’estar aplicant-se bonificacions en el fem i en l’aigua a les persones més desafavorides, el senyor Tortosa sol·licite algo que ja ve fent-se, la qual cosa prova, de nou, la situació de “despiste permanent en el que viuen el senyor Filiberto Tortosa i els sis regidors que li donen suport”, han afegit.

    Els socialistes d’Ontinyent creuen que les ordenances que demà es porten a ple contemplen menys impostos i taxes per als que tenen, bonificacions i ajudes a comerciants i emprenedors, i permeten una ajustada política d’ingressos per tal de mantenir la qualitat dels serveis i les inversions sense generar endeutament. “Tot açò confirma que el trellat va tornar a l’ajuntament amb Jorge Rodríguez i el seu govern i l’objectiu és el correcte, donar que Ontinyent està marcant el camí”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -