29/03/2024 - 1:24
Més

    El PP planteja una baixada d’impostos per a Ontinyent

    Altres notícies

    Els populars d’Ontinyent s’han marcat com a propòsit principal en la pròxima legislatura la creació d’ocupació i el rellançament econòmic. Per a açò, el programa dels populars ontinyentins pilota sobre la premissa de baixar els tributs; impostos, taxes i preus públics, a les empreses i també a les famílies, una mesura necessària sobre la qual han insistit durant aquests quatre anys, però a la qual erròniament s’ha negat el govern de PSOE, COMPROMIS amb el suport puntual d’EU.

    En paraules del candidat popular a l’alcaldia d’Ontinyent, Filiberto Tortosa “entenem que des de l’ajuntament és des d’on s’ha de pilotar el rellançament econòmic de la capital, sempre amb la col·laboració i el suport municipal als diferents sectors econòmics de la ciutat”. Filiberto Tortosa assenyala que “l’objectiu és la creació d’ocupació, que les xifres d’aturats baixen i amb augmente el benestar de les famílies. Anem a baixar la pressió fiscal, i entre les mesures en tributs com a llicències d’obertura o les bonificacions a les empreses que s’instal·len a Ontinyent i contracten a personal d’ací, anem a tenir en compte en el nostre programa un tema important com l’és la revisió cadastral”.

    Els populars atenen d’aquesta manera les aportacions dels experts, traslladades en aquest cas pel representant dels economistes d’Ontinyent i membre de la junta de govern del Col·legi d’Economistes, Antonio Herreno, amb el qual, com ha explicat el candidat del PP, “vam mantenir una interessant trobada dins del nostre programa Coneixent-es millor, canviem Ontinyent que volem agrair-li perquè realment ens va oferir una molt bona visió professional sobre les polítiques fiscals que necessita Ontinyent”.

    El programa dels populars arreplegarà doncs la mesura positiva de revisió cadastral perquè tots els immobles d’Ontinyent adeqüen el valor dels habitatges al valor de mercat actual. Açò suposaria una rebaixa substancial en el rebut de la contribució i un major poder adquisitiu per als ciutadans i, en conseqüència, un major consum i reactivació econòmica. De la mateixa manera, la revisió cadastral implicaria una reducció de la renda que es paga en l’IRPF, que passaria del 2% a l’1,1%, quedant-se la diferència de recaptació en els butxaca dels ciutadans.

    Una altra de les accions interessants que va apuntar als populars l’expert en economia, Antonio Herrero, és la petició davant conselleria d’una reducció del coeficient multiplicador cadastral, perquè en el cas de valoració d’immobles s’adapte a la realitat i supose una menor imposició fiscal en el cas d’herències o donacions.

    La regularització del polígon industrial, que ordene propietats i que adapte el pagament d’impostos a la realitat de cada empresa, és un altre dels temes tractats que inclourà el programa popular, afegint també la proposta sobre la qual treballa el PP; aplicar una reducció de tributs en matèria industrial, que suposaria una atracció de noves empreses a Ontinyent i en conseqüència més llocs de treball i major activitat econòmica.

    L’economista, Antonio Herrero, va compartir la seua visió de les polítiques fiscals que necessita Ontinyent al costat del candidat i advocat, Filiberto Tortosa; el número dos de la candidatura popular, José Luis Climent, advocat i economista de professió i amb la també advocada, Mercedes Pastor, número tres de la llista del PP i integrant de la candidatura autonòmica popular. A més, també van participar els membres de la candidatura del PP, Manuel Bartual, farmacèutic i responsable del programa i Paco Penadés Parres, Enginyer Tècnic en Obres Públiques.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -