06/10/2024 - 17:23
Més

    El PP presenta les seues esemenes al pla de reactivació econòmica d’Ontinyent

    Filiberto Tortosa ha presentat avui les esmenes del PP al pla estratègic: “Ontinyent ciutat innovadora, emprenedora i universitària; Ontinyent, la ciutat que el teu vols” és el títol al pla del PP que, com ha assenyalat Tortosa, “és complementari i que esperem sigui aprovat per unanimitat perquè és positiu per al futur de la ciutat”.

    El pla del PP es centra em sis eixos: les empreses generadores d’ocupació, la innovació, aposta de futur; Urbanisme, peça clau en la dinamització  d’Ontinyent; el turisme, noves oportunitats; el comerç, sector clau i el foment de la contractació en projectes associatius.

    Tant el portaveu del PP, Filiberto Tortosa, com el representant popular al CES, Paco Penades, han destacat les mesures fiscals d’aquest pla quepersegueixen abaixar impostos per millorar l’economia a les empreses i famílies”.

    Igualment el portaveu popular ha destacat la necessitat de centrar-se en la innovació per a la ciutat i en el positiu que seria per fomentar el comerç, les visites a Ontinyent que es realitze i aplicacions per a mòbils. Finalment el portaveu popular s’ha referit al pla com “una necessitat per al futur d’Ontinyent”, cosa que ha de comptar amb el suport i consens de tots, polítics, empresaris, sindicats i associacions:

    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Un motorista de 28 anys mor a la CV-60 després de caure a la rotonda de l’Olleria

    Un motorista de 28 anys mor en un accident hui a la rotonda de l’Olleria, a la CV-60 Hui de...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -