El PP ontinyentí adverteix que un pegat no acabarà amb les inundacions en Benarrai

0

El PP d’Ontinyent afirma que “és una estranya casualitat que tres dies després de la seua proposta per a buscar la solució a les inundacions en Benarrai, el govern de Jorge Rodríguez anuncie que executarà un projecte, ‘com eixit de la cistella’, per a evitar les inundacions en les finques del carrer Enric Valor”.

Els populars han valorat l’efecte immediat que ha tingut la seua proposta “ja que l’important és trobar la solució a un problema latent de fa temps, que va aconseguir gran perillositat i escenes de pànic en 2016 i al qual no se’ls ha fet ni cas en anys”. No obstant això adverteixen des del PP que “és més que probable que el projecte anunciat pel govern local a última hora siga un pegat que no acabe amb els greus problemes que pateixen els veïns de la zona”.

Des del PP asseguren que mantindran la seua proposta al ple i que esperen comptar amb els vots a favor de tots els grups amb la finalitat que s’estudien i determinen les infraestructures convenients per a la reconducció de l’aigua que desborda aquesta zona de Benarrai/Almaig/Barranquet, es consigne un apartida econòmica en 2020 i s’inicien d’urgència els treballs determinats per un estudi seriós que evite noves inundacions.

Els populars argumenten que “la gravetat dels danys materials i/o personals que una altra inundació podria causar en aquesta zona mereix un estudi i no es pot actuar de forma improvisada”, com han fet en veure la proposta del PP.

A més recorden que “a la inundació de les cotxeres en Enric Valor han de sumar-se altres problemes com els de la zona del propi col·legi Carmelo Ripoll, les grans avingudes d’aigua que es desborden des de Berrarai cap a l’Avinguda Almaig i que es desplaça cap al Barranquet, on es va haver de tancar el centre de salut, o el pas inferior de la ronda sud”.

Des del PP lamenten que la reunió duta a terme entre els representants del govern de Jorge Rodríguez i els veïns de Benarrai estiguera condicionada a una mínima assistència entre els quals es trobaven només presidents de finca i administradors. “Segons sembla aquesta és la nova tònica democràtica i participativa en la Vall ens Uneix”.

El Govern d’Ontinyent condemna els insults i el menyspreu del PP al treball dels tècnis municipals

El Govern d’Ontinyent ha condemnat els insults i el menyspreu al treball dels tècnics municipals que demostra la portaveu del PP, Mercedes Pastor. Els populars, han desqualificat la proposta dels tècnics amb afirmacions que el regidor de Serveis Municipals Manuel Cuesta ha qualificat de “molt greus i fora de lloc”. Cuesta considera que “qualificar com a nyap el treball d’un tècnic municipal o que s’actua des de l’oficina tècnica de manera improvisada només pot demostrar el menyspreu que els Populars senten cap als professionals de l’ajuntament”. L’edil assenyala que “la solució als problemes d’inundabilitat de la zona del Almaig estan en marxa, malgrat l’oportunisme del PP i gràcies a la bona faena i la professionalitat dels tècnics municipals”.

“Els veïns, amb els quals el govern municipal es va reunir el matí del passat dia 20 de setembre i aquest dijous, tenen informació puntual i detallada de la solució plantejada sense necessitat d’intermediaris i que ningú es pose medalles, que és el que sembla que busca l’oposició en un assumpte tan delicat”, explicava el regidor.

Publicitat