24/04/2024 - 22:33
Més

    El PP d’Ontinyent critica la supressió de la partida econòmica per a la reurbanització de la Plaça de la Concepció

    Altres notícies

    El Partit Popular d’Ontinyent va criticar ahir en el ple municipal la modificació de crèdits presentada pel govern de la Vall ens Uneix sobretot perquè, una vegada més, es dona l’esquena a una de les inversions qualificades d’importants com ho és la reurbanització de la plaça de la Concepció.

    Com va explicar el regidor popular, Paco Penadés, “des del PP portem anys reivindicant la reurbanització de la Plaça de la Concepció i lamentem que desaparega ara per a partida econòmica consignada en 2022”. Penadés va afegir que “no compartim aquesta manera de gestionar i planificar les obres perquè el pressupost ha d’executar-se. Aquest govern abusa de les modificacions de crèdit que en definitiva es tradueixen en canvis i imprevistos continus, en aquest cas veiem com el govern municipal ha fet 67 canvis des que va aprovar el pressupost municipal”.

    Un altre dels punts conflictius del ple va ser la continuïtat del servei de conservació i manteniment d’espais verds i arbratge urbà i el fet que l’ajuntament assumeix la gestió directa del servei, després de problemes amb l’empresa Actua amb els quals estava prevista una pròrroga que finalment no s’ha produït. Des del PP han apuntat novament a la falta de gestió i planificació pel que respecta a la contractació d’aquest serveis que s’ha licitat per lots i, pel que sembla, no ha resultat atractiu per a les empreses.

    El regidor, Paco Penadés, ha manifestat que “el nostre vot és d’abstenció perquè es tracta d’un servei essencial, però estem en contra de la gestió realitzada. Cal tindre en compte que en dos dies els treballadors han passat a dependre de l’ajuntament, hem de llogar o comprar maquinària i material, tenim molts dubtes i poques respostes contrastades o estudiades perquè, i és molt important dir-ho, l’ajuntament no sap quant costarà la prestació del servei de conservació i manteniment d’espais verds i arbratge urbà que ara passa a ser municipal per uns mesos, que tampoc sabem ni quants són”. Per tant, explica Penadés, “pensem que aquesta situació ve derivada tal vegada d’un excés de confiança, creien que anava a eixir bé la licitació a una empresa i ha resultat tot el contrari, amb errors i imprevistos”. En paraules del regidor del PP,” no sabem si l’assumpció d’aquest servei per part de l’ajuntament ens eixirà més car, perquè no hi ha estudi de costos i això no ens sembla bé”.

    Finalment des del PP han destacat el vot unànime de tota la corporació a la moció presentada pels populars en defensa de la qualitat sanitària a Ontinyent i la Comarca de la Vall d’Albaida. En declaracions de Paco Penadés “farem tot el que siga a les nostres mans per a defensar una millor sanitat a Ontinyent i comarca. Ja hem vist que la manifestació multitudinària ha obtingut un nul resultat perquè els governants de la Generalitat miren a un altre costat. No obstant això continuarem pressionant perquè Ontinyent no estiga relegat a l’ostracisme. Aquesta ciutat hauria de ser atractiva de per si mateix. Alguna cosa està fallant en la gestió des de fa temps i posarem tota la nostra obstinació a defensar aquest servei de sanitat pública essencial per a Ontinyent i la comarca.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -