02/10/2024 - 18:34
Més

    El PP demana que es pronuncie la Comissió de Patrimoni sobre el futur de la Plaça Concepció

    Altres notícies

    El grup municipal del Partit Popular a l’Ajuntament d’Ontinyent va exigir en el Ple Ordinari d’ahir dijous, que el regidor de Territori Joan Sanchis, convoque la Comissió de Patrimoni perquè es pronuncie sobre el Projecte de la Plaça Concepción.

    El regidor popular Paco Penadés va preguntar quan es convocarà a la Comissió que “té competències sobre aquells béns amb Protecció Integral com és el cas de la Plaça Concepción” i va lamentar que “no se li haja consultat de manera prèvia a la Comissió, evitant-se així la controvèrsia entorn de la Protecció Integral”.

    En el mateix sentit Penadés va fer referència al Plec de condicions Tècniques del Projecte de la Plaça Concepción que estableix que “la intervenció ha de respectar el valor històric de la Plaça, posar en valor els elements arquitectònics existents, com és la ziga-zaga del paviment i atendre la importància simbòlica per a Ontinyent”.

    Per la seua part la portaveu popular Mercedes Pastor, va preguntar a l’alcalde Jorge Rodríguez que ostenta les competències de Sanitat, si “té pensat actuar o demanar explicacions davant la falta de personal de l’Hospital d’Ontinyent, que quedarà sense mèdic internista inicialment els dies 30 de juliol i 2 d’agost, però podent ser més dies”.

    Respecte a la proposta de subvencions per al lloguer jove, Pastor va indicar que “la proposta ens sembla bé, però la seua dotació de 6.000€ per a aquest 2021 la veiem escassa perquè complisca amb l’objectiu d’ajudar els joves a emancipar-se”.

    Per als populars, la fi de curs polític deixa a un equip de govern al qual se li esgota el temps i no executa projectes importants, a més de generar contínues polèmiques producte de la seua política urbanística. L’últim cas ha sigut el de la Plaça Concepción, que no compta amb el beneplàcit dels veïns i comerciants de la zona, per la qual cosa populars esperen que el govern municipal atenga les vertaderes necessitats d’aquesta emblemàtica Plaza d’Ontinyent.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Augmenten els accidents amb porcs senglars en el tram de la CV-81 entre Bocairent i Ontinyent

    Dos accidents en 48 hores confirmen el risc del pas de porcs senglars en la CV-81 La presència de jabalins...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -