28/03/2024 - 19:24
Més

    El PP d’Ontinyent tria per unanimitat a Filiberto Tortosa com a candidat a l’alcaldia

    Altres notícies

    El comité electoral local d’Ontinyent ha triat per unanimitat de tots els seus integrants que el número u de la llista popular a les eleccions muncipals i candidat a l’alcaldia d’Ontinyent siga l’actual portaveu del PP a la ciutat i secretari local del partit, Filiberto Tortosa Camós.

    Els membres del comité electoral del PP a Ontinyent, reunits a la seu popular, han donat tot el seu suport a Filiberto Tortosa com a candidat del PP a l’alcaldia de la capital de la Vall d’Albaida, una decisió que amb tota probabilitat es ratificarà al final d’aquesta setmana per la direcció del PP valencià.

    Aquest comité electoral d’Ontinyent, que va ser designat per l’executiva local, està presidit per la militant del PP i membre de l’executiva dels populars, Mercedes Pastor Calabuig

    Tant el comité electoral d’Ontinyent com de campanya creats per preparar les eleccions municipals estan treballant en equip, amb gran responsabilitat i il·lusió. Des de les files populars afirmen que s’espera comptar amb el suport dels ciutadans per poder portar endavant el programa del PP, que acompanyat de les propostes aportades pel teixit social, persegueix el benestar i progrés d’Ontinyent.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -