20/04/2024 - 11:21
Més

    El PP de La Pobla del Duc considera el finançament de la depuradora feta pel Consell com un anunci electoral

    Altres notícies

    El Partit Popular de La Pobla del Duc s’ha felicitat per l’anunci realitzat des de la Generalitat del finançament de les obres de la depuradora encara que considera que és un “anunci electoral”.


    Els populars consideren l’obra necessària i asseguren el suport del nou govern municipal eixit de les urnes que estarà encapçalat pels populars. Des de la nova Alcaldia, després del 26 de maig, “s’implementaran totes les mesures necessàries per a assegurar que l’obra siga una realitat i no es quede en una simple promesa electoral”.


    Para els populars aquest anunci a destemps és una mostra més del “pobre balanç de gestió de l’alcalde Gomar que en huit anys es presenta a les eleccions amb un anunci fet a destemps i que té un caràcter electoralista evident”.


    Així mateix han “alertat que aquest tipus d’anuncis per part dels poders públics de caràcter electoralista i partidista estan expressament prohibits per la legislació electoral”. “Es tracta d’un ús partidista de les institucions que són de tots”, han finalitzat.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -