19/04/2024 - 21:06
Més

    El PP afirma que “La residencia obri dilluns baix mínims”

    Altres notícies

    La tan esperada Residència d’Ontinyent per a persones amb diversitat funcional intel·lectual obri dilluns que ve 21 de gener, i segons el PP d’Ontinyent “ho fa tard i malament“, segons ha denunciat el Partit Popular. La candidata a l’alcaldia pel Partit Popular, Mercedes Pastor, ha lamentat “el llarguíssim procés en l’obertura d’aquesta residència, la construcció de la qual està acabada des de 2010 i a més ha comptat amb diversos anuncis d’obertura fallits, tant per part del govern de Jorge Rodríguez com de la pròpia Consellera de Benestar Social, Mónica Oltra“.

    Des del PP d’Ontinyent critiquen la mala gestió de la Consellera de Benestar Social, així com la de l’alcalde d’Ontinyent “qui ha tardat dues legislatures, huit anys, a aconseguir que s’òbriga aquest servei social a la ciutat d’Ontinyent, màximament tenint en consideració que, com se sap, les obres estaven realitzades“.

    Segons els populars “qualsevol excusa esgrimida pel govern de Jorge Rodríguez o des del Botánic justificant la lentitud en la gestió de l’obertura de la residència ja no serveix. Han tingut temps suficient que no han aprofitat amb el consegüent perjudici que això comporta“.

    Segons el PP d’Ontinyent “el més greu és que l’obertura de la residència, prevista per a aquest dilluns que ve, es preveu únicament amb finalitats electorals. Segons han pogut saber els populars, la residència d’Ontinyent per a persones amb diversitat funcional intel·lectual obrirà dilluns que ve 21 de gener donant servei només a quatre usuaris, en comptes dels 40 que té previst albergar. És a dir, de moment atendrà només el 10% d’usuaris, perquè no es disposen dels recursos personals necessaris“.

    També denuncien des del PP d’Ontinyent que “començarà a funcionar amb molt poc personal, menys del 25% de la plantilla prevista. El dilluns la Residència comptarà només amb una psicòloga, una infermera, una terapeuta i deu cuidadors. Com han explicat des del PP, s’ha forçat la màquina al màxim per a complir només amb finalitats electorals, ja que encara no han eixit ni tan sols les llistes de la borsa de treball que aconsegueixen un número de quasi 50 treballadors per a aquest centre en Ontinyent“.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -