28/03/2024 - 19:00
Més

    El ple debatrà la moció del PP ontinyentí que exigeix l’obertura 24 hores del Lloc de la Guàrdia Civil

    Altres notícies

    La portaveu del grup municipal del Partit Popular, Mercedes Pastor, ha presentat una moció de reforç del servei i augment d’agents de la Guàrdia Civil a Ontinyent. La moció del PP, que va ser una dels punts importants del programa del PP en les últimes eleccions municipals, serà debatuda aquest dijous en el ple ordinari d’Ontinyent, té com a principal objectiu exigir l’obertura de portes 24 hores del lloc de la Guàrdia Civil a Ontinyent, així com l’augment d’agents del cos destinats a la capital de la Vall d’Albaida que el seu disseminat és molt extens i està ple de casetes.
    A més, la portaveu del PP Ontinyentí, Mercedes Pastor, ha inclòs en la moció un punt relacionat directament amb la participació ciutadana en tractar de promoure, per part de l’ajuntament, una campanya d’adhesió a la petició d’obertura 24 hores de la Guàrdia Civil i l’augment de més agents en el lloc d’Ontinyent, petició que, segons han manifestat des del PP, segur comptarà amb l’aval de les entitats i sectors socials i econòmics d’Ontinyent.

    La moció presentada pel PP d’Ontinyent acorda també traslladar la sol·licitud de reforç del servei de la Guàrdia Civil, acompanyat de totes les adhesions de tots els sectors de la ciutat, a la Secretària d’Estat de Seguretat, a la Direcció de la Guàrdia Civil i a la Delegació de Govern d’Espanya a València, així com al President de la Generalitat, Ximo Puig, perquè prengui consciència i bona nota de l’exigència i mediï davant el govern central de Pedro Sánchez per a aconseguir les millores que necessitem a Ontinyent, quant a seguretat.

    En paraules de la portaveu del PP Ontinyentí, Mercedes Pastor, la qual cosa perseguim amb aquesta moció de reforç de serveis és millorar la seguretat a la ciutat i contribuir a la tranquil·litat dels ciutadans. “Aquest ajuntament, – afirma la popular Mercedes Pastor-, així com els grups municipals que l’integrem i representem als nostres ciutadans, no podem conformar-nos amb el fet d’aconseguir mantenir el que ja teníem”. Des del PP es refereixen a la permanència de la Policia Nacional que, cal assenyalar, fa un importantíssim treball a la ciutat, tant pel que respecta a la seva activitat en el centre urbà i polígons, així com la seva especialització en violència de gènere. “Exigir un reforç del servei en la Guàrdia Civil i un augment d’agents és alguna cosa en el que tots estem d’acord i hem de treballar per aconseguir-ho. La unanimitat serà essencial per a poder aconseguir-ho”, afirma la popular, Mercedes Pastor.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -