16/04/2024 - 18:44
Més

    El Partit Popular exigeix que l’alcalde “complisca la llei” i celebre plens ordinaris mensuals

    Altres notícies

    Segons el Partit Popular d’Ontinyent “El descontrol en la convocatòria dels plens des que al juny d’enguany començara a caminar la segona legislatura de majoria absoluta de Jorge Rodríguez”

    Els populars d’Ontinyent, davant aquests reiterats incompliments, exigeixen que “per part d’alcaldia es complisca la llei, tal com estableix la Llei Reguladora de Bases del Règim Local”.

    Tal com expliquen des del PP “Ontinyent és una ciutat de més de 20.000 habitants i la llei disposa que el ple ha de celebrar una sessió ordinària com a mínim una vegada al mes. Aquesta freqüència s’està incomplint per part d’alcaldia, entenent-se en conseqüència que s’està complicant la tasca als membres de l’oposició, als qui els correspon les funcions de control i fiscalització del govern”.

    Quant a les convocatòries de les sessions, els populars d’Ontinyent han explicat que “des de juny fins ara només hi ha hagut dos únics plens ordinaris, al juliol i octubre, no havent convocat alcaldia sessió ordinària al setembre ni tampoc en el recentment acabat mes de novembre, impedint així la possibilitat que l’oposició incloga mocions i realitze precs i preguntes una vegada al mes com diu la llei Reguladora de Bases del Règim Local”.

    Els populars d’Ontinyent reiteren l’exigència del compliment de la llei per part d’alcaldia, quant a la convocatòria de sessions plenàries ordinàries mensuals. A més, demanen, que “en el cas que per qualsevol motiu sobrevingut no puga complir-se l’acord aprovat de celebració de sessions ordinàries per a l’últim o penúltim dijous de mes, la convocatòria de plens extraordinaris contemple la possibilitat d’incloure mocions i precs i preguntes dels polítics i públic assistent, ja que aquesta és una decisió que recau en l’alcalde”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -