El Partit Popular exigeix que l’alcalde “complisca la llei” i celebre plens ordinaris mensuals

Segons el Partit Popular d’Ontinyent “El descontrol en la convocatòria dels plens des que al juny d’enguany començara a caminar la segona legislatura de majoria absoluta de Jorge Rodríguez”

Els populars d’Ontinyent, davant aquests reiterats incompliments, exigeixen que “per part d’alcaldia es complisca la llei, tal com estableix la Llei Reguladora de Bases del Règim Local”.

Tal com expliquen des del PP “Ontinyent és una ciutat de més de 20.000 habitants i la llei disposa que el ple ha de celebrar una sessió ordinària com a mínim una vegada al mes. Aquesta freqüència s’està incomplint per part d’alcaldia, entenent-se en conseqüència que s’està complicant la tasca als membres de l’oposició, als qui els correspon les funcions de control i fiscalització del govern”.

Quant a les convocatòries de les sessions, els populars d’Ontinyent han explicat que “des de juny fins ara només hi ha hagut dos únics plens ordinaris, al juliol i octubre, no havent convocat alcaldia sessió ordinària al setembre ni tampoc en el recentment acabat mes de novembre, impedint així la possibilitat que l’oposició incloga mocions i realitze precs i preguntes una vegada al mes com diu la llei Reguladora de Bases del Règim Local”.

Els populars d’Ontinyent reiteren l’exigència del compliment de la llei per part d’alcaldia, quant a la convocatòria de sessions plenàries ordinàries mensuals. A més, demanen, que “en el cas que per qualsevol motiu sobrevingut no puga complir-se l’acord aprovat de celebració de sessions ordinàries per a l’últim o penúltim dijous de mes, la convocatòria de plens extraordinaris contemple la possibilitat d’incloure mocions i precs i preguntes dels polítics i públic assistent, ja que aquesta és una decisió que recau en l’alcalde”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El mercat del dilluns torna al Barranquet

Amb l’arribada de la ‘nova normalitat’ el Mercat del Dilluns torna a la Plaça de …