11/08/2022 - 16:27
IniciPolíticaEl nou govern de la Diputació iniciarà demà les primeres reunions comarcals...

El nou govern de la Diputació iniciarà demà les primeres reunions comarcals amb alcaldes

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, i la vicepresidenta provincial, Maria Josep Amigó, inicien demà a Ontinyent les reunions comarcals amb alcaldes per a conèixer de primera mà les necessitats locals reals. A les reunions també acudirà el President de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida i alcalde de La Pobla del Duc, Vicent Gomar.
La trobada amb els alcaldes de la Vall d’Albaida se celebrarà a les 9:30 en el Palau de la Vila d’Ontinyent. A la seua finalització, prevista a les 10:45 aproximadament, els mandataris atendran als mitjans de comunicació.

Tal com el president Jorge Rodríguez va anunciar en la presa de possessió, la Diputació de València posarà en marxa un nou pla d’inversió local, “amb una important dotació econòmica, que es distribuirà sobre la base de criteris objectius i no d’oportunitat partidista”. “Un Fons de Cooperació Municipal que permeta als governs municipals destinar els recursos de tots i de totes a allò que responga a les seues necessitats. Volem que les propostes es plantegen des de baix i es coordinen entre tots”, va apuntar.

Per a conèixer aqueixes necessitats, el nou Govern de la Diputació es dirigeix als governs municipals per a saber les seues prioritats. “Volem retornar el protagonisme als alcaldes i alcaldesses, als regidors i regidores, i a l’administració més propera al ciutadà. La coordinació va a ser la paraula clau”, va anunciar el president Jorge Rodríguez.

Ines Ferri
Ines Ferrihttp://www.tvdigitalontinyent.com
Sóc un projecte de comunicadora, graduada en Comunicació Audiovisual per l'UPV. Amant del periodisme d'investigació. "És impossible no comunicar".
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents