26/04/2024 - 5:57
Més

    El nou govern de la Diputació iniciarà demà les primeres reunions comarcals amb alcaldes

    Altres notícies

    El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, i la vicepresidenta provincial, Maria Josep Amigó, inicien demà a Ontinyent les reunions comarcals amb alcaldes per a conèixer de primera mà les necessitats locals reals. A les reunions també acudirà el President de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida i alcalde de La Pobla del Duc, Vicent Gomar.
    La trobada amb els alcaldes de la Vall d’Albaida se celebrarà a les 9:30 en el Palau de la Vila d’Ontinyent. A la seua finalització, prevista a les 10:45 aproximadament, els mandataris atendran als mitjans de comunicació.

    Tal com el president Jorge Rodríguez va anunciar en la presa de possessió, la Diputació de València posarà en marxa un nou pla d’inversió local, “amb una important dotació econòmica, que es distribuirà sobre la base de criteris objectius i no d’oportunitat partidista”. “Un Fons de Cooperació Municipal que permeta als governs municipals destinar els recursos de tots i de totes a allò que responga a les seues necessitats. Volem que les propostes es plantegen des de baix i es coordinen entre tots”, va apuntar.

    Per a conèixer aqueixes necessitats, el nou Govern de la Diputació es dirigeix als governs municipals per a saber les seues prioritats. “Volem retornar el protagonisme als alcaldes i alcaldesses, als regidors i regidores, i a l’administració més propera al ciutadà. La coordinació va a ser la paraula clau”, va anunciar el president Jorge Rodríguez.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

    La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -