Compromís tira endavant el Pla de viabilitat, l’escorxador i Ecoparc

Tot i que les mocions polítiques van centrar la major part del debat al ple extraordinari que es va celebrar dimarts per la vaga del 29M, hi ha molt punts més importants.

Es va aprovar la pròrroga del contracte amb l’escorxador, amb la implementació d’aspectes mediambientals aportats per Compromís pels vessaments al clavegueram.  També es va aprovar l’ordenació de la parcel·la al barri del Llombo on està ubicada la Universitat de València. La modificació del contracte de subministrament de les instal·lacions fotovoltàiques es va aprovar per unanimitat al punt 2.14, així com la contractació de l’explotació del Ecoparc municipal.

Un punt controvertit va ser el de la modificació del contracte del servei de neteja dels col·legis públics, edificis i dependències municipals, que tot i estar reduït en un 15% i estalviant 174.000 anualment i 612.000 aprox. per a tota la legislatura va ser votat en contra pel pp.

EL punt 2.18 i 2.19, dació de comptes de les factures i relació de contractistes i el pla d’Ajust en compliment del RD Llei 4/2012 s’aprovat aquest matí al ple que s’ha fet extraordinari i urgent donat que hui és l’últim dia per a presentar tota la documentació, en un acte de responsabilitat tot i els matisos que aportem des de Compromís pel greuge comparatiu de les PYMES menudes davant les grans per la reducció de les factures per a tenir preferència per al cobrament i els impediments del pp en un acte de incoherència abstenint-se aquest matí en l’aprovació d’un pla proposat pel seu propi partit a Madrid.

La moció més important sense cap mena de dubte van ser la del Corredor Mediterrani presentada per Compromís, que  va ser l’única que va obtenir la unanimitat del plenari. Compromís va votar a favor de la moció presentada pel PSOE tres dies després de la presentada per nosaltres, sobre les actuacions policials en el Lluís Vives de València destacant. Igualment es va votar a favor de la moció pel reconeixement dels valors i la importància de la II República presentada per Esquerra Unida.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís reclama que es recuperen les freqüències del tren Xàtiva-Alcoi

El portaveu de Compromís al Senat, Carles Mulet, ha enviat al ministre de Transports, Mobilitat …