18/04/2024 - 6:56
Més

    Compromís pregunta quan s’acaben les obres de la passarel·la d’accés a l’IES l’Estació

    Altres notícies

    Compromís en un comunicat del 12 de setembre de 2018 va denunciar la situació de la passarel·la del IES La estació. Segons fons municiplas, d’una nota de premsa publicada el 30 de juliol de 2018, “l’actuació prevista (en la passarel·la sobre la CV-81) en esta banda té un pressupost de licitació de 65.000 euros, i està previst que estiga a punt abans del 17 de setembre, a l’igual que la part que executa la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori.”

    Des de la la regidoria de Territori de l’Ajuntament d’Ontinyent van contestar, als mitjans de comunicació, que “l’empresa constructora contractada per la Conselleria ha comunicat a l’Ajuntament que les obres de la passarel·la està previst que finalitzen la propera setmana, a finals de la qual la mateixa es podrà obrir per al seu ús”.

    Des de Compromís assenyalen que “A hores d’ara, 12 de novembre de 2018. dos mesos després, encara no hi ha accés a la passarel·la sobre la rodona de la CV-81 d’accés a l’IES de l’Estació, al Cementeri, a l’Estació de Renfe i als veïns i veïnes de la zona”.

    Des del Grup Municipal han fet, per registre d’entrada, les següents preguntes al Govern Municipal: Quan s’acabaran les obres, d’una rodona que aparentment sembla acabada (segons la foto adjunta: Passarel·la sobre la CV-81 – IES Estació 002), i que encara no dona accés per la passarel·la peatonal? Quan podrà tindre accés l’alumnad de l’IES, els veïns i veïnes de les casetes i els usuaris en general tant de l’Estació de Renfe o del Cementeri?

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -