Compromís per Ontinyent celebra la permanència de la Comissaria de Policia nacional en la ciutat

Compromís per Ontinyent ha rebut molt positivament l’anunci fet aquest dimarts per l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, relatiu a la permanència de la comissaria de Policia nacional en la ciutat. Aquesta confirmació ha arribat per part del Subdelegat del Govern espanyol, José Roberto González Cachorro, qui ha afirmat que la comissaria es mantindrà i que es durà a terme un nou procés de zonificació que supose la permanència de Policia nacional i Guàrdia Civil a Ontinyent.

El regidor i portaveu de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig, ha assegurat que “aquesta és una molt bona notícia, ja que suposa el manteniment a la nostra ciutat d’un cos de seguretat que desenvolupa uns serveis i funcions essencials per a la ciutadania. A més, és molt positiu observar com les diferents forces polítiques representades en l’Ajuntament ens hem unit pel bé de la ciutat”.

Calabuig ha fet repàs de les accions fetes des de Compromís en aquest sentit, incidint en què “des que es va conéixer la notícia, a finals del passat octubre, ens vam posar en marxa per demanar unitat i lluita conjunta per mantindre la Comissaria. Per això vam ser els primers a denunciar els fets i demanar, a través d’un escrit per registre d’entrada, que l’alcalde es posara al capdavant de la reivindicació. A més, també vam contactar amb el nostre diputat al Congrés, Joan Baldoví, perquè la nostra veu arribara fins a Madrid des del primer moment”.

El portaveu de la formació valencianista ha recordat, així mateix, que el passat 14 de novembre, després de la Junta de Seguretat, “vam proposar a l’alcalde i els grups municipals de La Vall ens Uneix i el Partit Popular portar a terme una Declaració Institucional conjunta en defensa de la permanència de la Comissaria, redactada de forma consensuada pels grups, per tal de ser sotmesa a votació en Plenari ordinari de l’Ajuntament d’Ontinyent i enviada posteriorment a la Secretaria d’Estat de Seguretat, perquè tinguera constància del consens polític existent a la ciutat en relació amb aquesta qüestió”.

Per la seua banda, la regidora Paloma Alberola ha destacat l’aprovació per unanimitat d’aquesta Declaració Institucional en el Plenari ordinari del passat 26 de desembre. “Evidentment, vam votar a favor d’aquesta declaració pel manteniment d’un servei indispensable per a les ontinyentines i els ontinyentins, tant pel que fa a la seguretat i els tràmits administratius, com en altres qüestions de vital importància, com totes les funcions i intervencions que fa el cos policial en casos de violència de gènere”, apuntava Alberola.

La regidora ha conclòs assenyalant que “tal com es plantejava en la Declaració Institucional, el que necessitem és una actualització de les competències i funcions de cada cos de seguretat, així com un increment del personal, i no una reducció de serveis com previsiblement anàvem a patir”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Vall Ens Uneix portarà a Diputació i ajuntaments la defensa dels grups de l’Escola Oficial d’Idiomes

La Vall Ens Uneix portarà a la Diputació de València i als ajuntaments la defensa …