21/04/2024 - 16:44
Més

  Compromís per Ontinyent arranca el curs polític analitzant els reptes de ciutat en una assemblea de militants

  Altres notícies

  El passat divendres tenia lloc al pati del Palau de la Vila d’Ontinyent una assemblea del grup municipal Compromís per Ontinyent amb la militància d’aquesta formació política. La trobada va servir per analitzar i avaluar la primera meitat de la legislatura i arrancar amb força el nou curs, debatent els temes que han d’estar al centre de la tasca d’oposició constructiva i propositiva de la formació valencianista, encapçalada pel regidor Nico Calabuig i la regidora Paloma Alberola.

  El regidor i portaveu, Nico Calabuig, apuntava que “hem volgut iniciar el curs polític fent balanç de la tasca realitzada i dissenyant col·lectivament les principals línies estratègiques per fer front als reptes de ciutat que tenim al davant. El curs que comencem exigirà estar molt pendents de temes relacionats amb l’economia local, el canvi climàtic, les inversions, la participació ciutadana, la transparència, la lluita contra la discriminació, les fórmules per revertir la precarietat de diferents sectors socials de la ciutat, entre molts altres temes importants per a la qualitat de vida de les ontinyentines i els ontinyentins”.

  “Hi ha moltes assignatures pendents en la política municipal. Per això, des de Compromís per Ontinyent renovem una vegada més la nostra vocació de ser palanca de canvis positius per a Ontinyent, ja que aquesta és la millor manera de seguir construint l’alternativa de govern que la ciutat necessita”, ha subratllat Calabuig.

  Per la seua banda, la regidora i portaveu adjunta, Paloma Alberola, assenyalava que “a més, estem estudiant noves maneres per a continuar aprofundint en els diferents temes i ampliar l’equip de treball de Compromís per Ontinyent. Per tant, també afrontem un nou curs polític il·lusionant, en el qual diversificarem més encara les propostes i enfocaments dels temes. I ho volem fer de manera democràtica i participativa, incloent a la gent que forma part i se sent representada pel projecte de Compromís per Ontinyent, i que ens empeny cada dia a seguir treballant en el nostre projecte de ciutat per al present i el futur”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -