24/04/2024 - 8:33
Més

    Baldoví anuncia a Ontinyent que demanarà en el Congrés ajudes per pal·liar els efectes de la gota freda

    Altres notícies

    El diputat i portaveu al Congrés dels Diputats de la Coalició Compromís, Joan Baldoví, ha anunciat aquest divendres a Ontinyent que presentarà una iniciativa davant les Corts Generals perquè s’habiliten, amb la major rapidesa possible, ajudes per a les persones afectades per l’episodi de gota freda viscut a les nostres terres.

    El diputat estatal feia aquest anunci durant la visita que ha realitzat a la ciutat, per tal de conéixer de primera mà la magnitud dels danys provocats per les fortes pluges. Baldoví ha pogut constatar aquests danys en el barri de la Cantereria, zona molt afectada per la força de l’aigua, després que aquest dijous es desbordara el riu Clariano, a causa dels més de 300 litres per metre quadrat caiguts en poques hores.

    En paraules de Baldoví, la prioritat és “que s’arbitren ajudes per a tota aquella gent que ha patit una desgràcia en forma de desastre natural”. En aquest sentit, ha assenyalat que “el govern central ha de ser ràpid, diligent, i aprovar ja la setmana que ve un Decret llei on marque quines han de ser les ajudes per a tota aquella gent que haja patit danys materials”.

    Per la seua banda, el regidor i portaveu de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig, ha destacat que “ahir, a primera hora del matí, des del Grup Municipal Compromís per Ontinyent ja ens vàrem posar a disposició de l’alcaldia i de l’equip de govern municipal per a tot allò que fera falta”. Calabuig també ha volgut agrair “la tasca de totes les persones, tant del departament de Serveis Socials, com de tots els serveis municipals, els serveis d’emergències, i els cossos i forces de seguretat, que han estat implicats en què la situació vaja tornant a poc a poc a la normalitat”.

    En la visita també han participat el diputat a les Corts Valencianes, Jesús Pla; el Director general de Tributs de la Generalitat Valenciana, l’ontinyentí Rafael Beneyto; la portaveu de Compromís, Àgueda Micó; així com la regidora Paloma Alberola i altres membres de l’equip de Compromís per Ontinyent.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -