19/07/2024 - 8:30
Més

  Alejandro Quilis proposa un govern de la Mancomunitat equitatiu entre partits comarcals i incloure als independents

  El President de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida ha destacat que la necessitat de consensos recomana que Compromís, PSPV, Ens Uneix i PP tinguen tres consellers cadascun. Els independents de Terrateig i Montitxelvo comptarien amb un representant cadascun

  Altres notícies

  Aquest dijous, el President de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Alejandro Quilis (Compromís), ha fet pública la seua proposta de composició de la nova Junta de Govern de l’entitat comarcal. Després d’haver escoltat els plantejaments de les diferents formacions polítiques d’àmbit comarcal i dels dos partits independents, Quilis ha proposat que Compromís, PSPV, Ens Uneix i PP compten amb tres consellers i conselleres cadascun, així com la incorporació dels dos partits independents d’àmbit municipal que governen a Terrateig i Montitxelvo, amb un conseller cadascun d’ells.

  En paraules d’Alejandro Quilis, “la composició de l’assemblea de la Mancomunitat és plural, i fa que cap bloc ideològic tinga una majoria clara per a la governabilitat. Açò ja es va poder comprovar en el Ple de Constitució de la Mancomunitat, i és una situació que ens obliga a arribar a acords amb totes les forces polítiques. Aquesta conjuntura representa un repte d’estabilitat, però també suposa una oportunitat positiva d’establir una manera de treballar més consensuada, on ens centrem en solucionar conjuntament els problemes que la Mancomunitat té pendents des de fa anys”.

  “Per això, una vegada escoltades les diferents aportacions dels grups polítics d’àmbit comarcal i també dels dos partits independents de Terrateig i Montitxelvo, considerem que la millor opció és que la Junta de Govern compte amb tres representants de Compromís, tres representants del PSPV, tres d’Ens Uneix i tres del PP, així com un per a cadascun dels independents de Terrateig i Montitxelvo. D’aquesta manera, la Junta de Govern pot recollir totes les sensibilitats representades a l’assemblea i afrontar des del màxim consens els reptes que té la Mancomunitat comarcal a nivell de reforçament de l’equip tècnic, modernització de la cartera de serveis i aposta per la qualitat de vida i la vertebració de la Vall d’Albaida”, ha explicat el President de la Mancomunitat.

  Quilis ha destacat que “si volem que la Mancomunitat funcione i que les coses vagen bé, totes i tots hem de col·laborar per igual. A més, hem volgut innovar amb aquesta proposta incorporant també els dos partits independents, ja que considerem que totes les aportacions seran valuoses per superar amb èxit els reptes que tenim. La renovació d’estatuts per adaptar-nos a la Llei de Mancomunitats, el nou contracte de residus i els nous serveis que requereixen els nostres municipis mereixen la implicació de totes i tots. Esperem que aquesta proposta puga eixir endavant. La situació demana més fer comarca i menys partidisme”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -