28/02/2024 - 23:34
Més

  Alcoi, Ibi i Ontinyent presenten a Ximo Puig el projecte d’àrea industrial de qualitat

  Altres notícies

  Ahir va tenir lloc una nova reunió del Projecte AIC, en aquest cas en el Palau de la Generalitat, on ajuntaments i les patronals d’Alcoi, Ibi i Ontinyent van presentar el projecte d’Àrea Industrial de Qualitat al President de la Generalitat, Ximo Puig.

  A la mateixa van assistir els alcaldes d’Alcoi , Ibi i Ontinyent Antonio Francés , Rafael Serralta i Jorge Rodríguez, així com els integrants de la Plataforma per la Reindustrialització Territorial: FEDAC, IBIAE i COEVAL (representants empresarials de les comarques de L’Alcoià-El Comtat, La Foia de Castalla i La Valld’Albaida).

  Durant la reunió els Alcaldes i els integrants de la Plataforma van fer lliurament al President de la Generalitat del projecte AIC, treballat conjuntament per ajuntaments i patronals, del contingut dels quals van informar al President. Les sis entitats promotores van coincidir a destacar al President la importància d’engegar el mateix durant 2016 com a projecte pilot de caràcter estratègic per a posicionar a la Comunitat Valenciana com a territori industrial de referència a nivell estatal.

  A més de fixar les condicions idònies que ha de complir el sòl industrial de qualitat en matèria d’infraestructures i serveis, el projecte AIC inclou altres àmbits públics i privats d’especial transcendència per a la competitivitat empresarial com l’agilitació de tràmits administratius, una política d’incentius al desenvolupament industrial, el finançament empresarial, i els compromís de les empreses amb el medi ambient i la responsabilitat social empresarial.

  Tots els assistents a la reunió van coincidir en la importància estratègica en matèria de política industrial del projecte AIC, per la qual cosa ha d’impulsar-se el següent pas que és l’engegada del mateix, per al que es van emplaçar a una pròxima reunió amb el President de la Generalitat, Ximo Puig.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent iniciarà esta setmana la nova temporada al Teatre Echegaray

  El primer concert serà dissabte que ve dia dos de març a les 19.30 hores amb un concert amb obres de Falla, Turina, Rimski-Kórsakov i Ravel
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -