25/04/2024 - 14:47
Més

    Alcaldes i diputats socialistes debatran a Quatretonda sobre els efectes de la reforma local als serveis públics

    Altres notícies

    El programa “Conversem! Les comarques que necessitem” posat en marxa pels socialistes valencians arriba esta setmana a La Vall d’Albaida amb una conferencia-col•loqui a Quatretonda.

    L’acte, que tindrà lloc divendres, 31 de gener, a les 19:00 hores, al Centre Social de la localitat, debatrà al voltant dels serveis públics després de la reforma dels governs locals, comptant amb les intervencions del Diputat a les Corts Valencianes Óscar Tena; l’Alcalde d’Ontinyent i Secretari General del PSPV-PSOE de La Vall d’Albaida, Jorge Rodríguez; l’Alcaldessa de Benirredrà, Loles Cardona; i el Secretari General dels socialistes de Quatretonda, David Mahíques.

    Amb el programa “Conversem!” els socialistes estan duent a terme un procés d’anàlisi i disseny estratègic del futur immediat de les comarques, “perquè siguen el motor del canvi que necessita la Comunitat Valenciana”. Es tracta d’unes jornades de diàleg per “dissenyar entre tots el nostre futur i el dels nostres municipis i intentar marcar quines han de ser les polítiques socialistes per als propers anys”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -