20/04/2024 - 6:04
Més

    300 militants i simpatitzants socialistes de La Vall es reuneixen a L’Olleria

    Altres notícies

    Més de 300 militants i simpatitzants Socialistes de la Vall d’Albaida es van reunir divendres passat a L’Olleria per celebrar els dos anys de canvi i de recuperació de la dignitat que hem liderat des de la Generalitat, la Diputació i els Ajuntaments.

    L’acte va estar presidit pel President de la Diputació de València i Secretari General del PSPV-PSOE de La Vall d’Albaida, Jorge Rodríguez, qui va destacar que la comarca “ha eixit guanyant amb el canvi de govern a la Generalitat i la Diputació”. Jorge Rodríguez posava com a exemple el fet que La Vall ha rebut als últims dos anys 20’5 milions d’euros de la Diputació de València, més del doble d’aportacions que els dos anys anteriors, quan van ser 10 milions: “Les persones, els municipis, les comarques són la nostra prioritat després de molts anys en què les prioritats dels governants del PP eren les que tots sabem i patírem”, assenyalava.

    Rodríguez va assistir acompanyat de la seua número dos a Ontinyent i Directora General de l’Habitatge de la Generalitat, Rebeca Torró; el diputat de Carreteres, Pablo Seguí, així com de càrrecs de la comarca com el president i el vicepresident de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida, Vicent Gomar i Jaime Peris, i tot el govern d’Ontinyent, on Rodríguez governa amb una majoria absoluta de 14 regidors de 21 possibles. El líder socialista agraïa l’elevada assistència a l’acte “que demostra que som l’esquerra en marxa” i destacava entre altres avanços en aquest període la devolució de la sanitat universal a tots els ciutadans i ciutadanes, el programa xarxallibres, l’eradicació dels “besamans” en la Diputació i l’aposta per un repartiment equitatiu de l’ajudes als municipis.

    Font: PSPV-PSOE de la Vall d’Albaida

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -