Eleccions europees a Ontinyent

26794 votants cridats a les urnes aquest diumenge a Ontinyent

Més de 26000 electors podran exercir el seu dret a vot en les properes eleccions municipals i al parlament europeu de diumenge a Ontinyent. En concret, 26794 electors estan cridats a participar en els 12 col·legis electorals que es distribueixen pels 3 districtes en què es reparteix la ciutat, on podran exercir el seu dret al vot entre les 9:00 i les 20:00 hores. El cens es pot consultar des de qualsevol dispotiu mòbil a la web eleccions.ontinyent.es 

En aquestes eleccions municipals concorren un total de 6 formacions polítiques, determinant els vots de la ciutadania el repartiment dels 21 regidors que posteriorment triaran a l’alcalde. Per garantir la seguretat dels comicis el desenvolupament de la jornada electoral estarà coberta per un dispositiuintegrat a parts iguals per membres del Cos Nacional de Policia i agents de la Policia Local, que estaran presents en totes els col·legis electorals.

El nombre total de meses electorals és de 43, dins d’un total de 27 seccions, comptant-se amb 17 representants municipals equipats amb altres tantes “tablets” per comunicar simultàniament a l’Ajuntament i la Delegació de Govern les diferents dades de participació i més tard resultats i amb 26 persones mes que donaran suport a les meses en el procés de tancament de la votació, dels escrutinis i de la confecció de la documentació electoral. L’Ajuntament supervisarà la infrastructura per al correcte desenvolupament d’una jornada en què els departaments de SIAM (Servei d’Informació Administrativa Municipal), Informàtica i Premsa treballaran per informar sobre les dades de participació (14:00 i 18:00 hores) i els resultats electorals al llarg de la nit, a través de la web municipal i les xarxes socials.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Els Socialistes de la Vall d’Albaida demanen una “finestra única” per agilitzar la tramitació de l’Ingrés Mínim Vital

El Socialistes de la Vall d’Albaida, demanen a la resta de formacions polítiques unitat d’acció …