29/01/2023 - 7:13
Més
  IniciOntinyentRodríguez rep a l’ontinyentí reconegut per la Societat Espanyola d’Excel·lència Acadèmica,

  Rodríguez rep a l’ontinyentí reconegut per la Societat Espanyola d’Excel·lència Acadèmica,

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat pel regidor d’Educació, Óscar Borrell, rebia aquest divendres a l’Ajuntament a l’ontinyentí Raúl Mollà Vidal, que ha estat inclós per la Societat Espanyola d’Excel·lència Académica (SEDEA) amb el cinqué lloc al seu Rànking Nacional.

  Es tracta d’un reconeixement que té en compte el seu expedient acadèmic, amb un 9’5 de nota mitja però també la seua progressió personal i formació complementària participant en premis, cursos formatius i accions de voluntariat. Mollà també va rebre en gener el Premi Extraordinari de Grau en Història de la Universitat d’Alacant, sent el primer de la seua promoció, estant estudiant a hores d’ara un Màster de Professorat.

  En la recepció, l’alcalde i el regidor felicitaven el jove ontinyentí, tot destacant la importància que ha donat sempre el Govern d’Ontinyent a la formació i l’educació com a eines per fer front als reptes que presente el futur: “que es reconega a l’estudiantat d’Ontinyent pel seu talent i capacitat d’esforç no pot més que animar-nos a seguir en esta aposta perquè la ciutat puga fomentar, potenciar i retenir el talent dels i les nostres joves”, destacava el primer edil.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit