23/07/2024 - 10:56
Més

  Rodríguez rep a l’ontinyentí reconegut per la Societat Espanyola d’Excel·lència Acadèmica,

  Altres notícies

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat pel regidor d’Educació, Óscar Borrell, rebia aquest divendres a l’Ajuntament a l’ontinyentí Raúl Mollà Vidal, que ha estat inclós per la Societat Espanyola d’Excel·lència Académica (SEDEA) amb el cinqué lloc al seu Rànking Nacional.

  Es tracta d’un reconeixement que té en compte el seu expedient acadèmic, amb un 9’5 de nota mitja però també la seua progressió personal i formació complementària participant en premis, cursos formatius i accions de voluntariat. Mollà també va rebre en gener el Premi Extraordinari de Grau en Història de la Universitat d’Alacant, sent el primer de la seua promoció, estant estudiant a hores d’ara un Màster de Professorat.

  En la recepció, l’alcalde i el regidor felicitaven el jove ontinyentí, tot destacant la importància que ha donat sempre el Govern d’Ontinyent a la formació i l’educació com a eines per fer front als reptes que presente el futur: “que es reconega a l’estudiantat d’Ontinyent pel seu talent i capacitat d’esforç no pot més que animar-nos a seguir en esta aposta perquè la ciutat puga fomentar, potenciar i retenir el talent dels i les nostres joves”, destacava el primer edil.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -