02/12/2023 - 15:59
Més

  Ontinyent s’incorpora a la xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents de la Comunitat Valenciana

  Altres notícies

  La Xarxa de Destinacions Turístiques (DTI) de la Comunitat Valenciana ha incorporat formalment a Ontinyent entre els seus membres, segons s’ha anunciat a l’última assemblea extraordinària d’esta entitat, depenent de Turisme-CV (antiga Agència Valenciana de Turisme).

  La regidora de Turisme, Sayo Gandia, destacava “l’interès d’aplicar al turisme criteris com els que compartim els municipis d’esta xarxa, un model que es basa en un turisme sostenible, accessible, hospitalari, ètic, i que valoritza el territori, el paisatge i la cultura local, entre altres qüestions. És un treball en el que ja veníem avançant, i que es reforça en adherir-nos a esta xarxa que aposta per un turisme de qualitat que aplica estes bones pràctiques”, assenyalava.

  La ciutat d’Ontinyent s’incorpora en nivell 1 d’aquesta xarxa, a la que també s’han sumat enguany altres com Castell de Guadalest, el Puig, Enguera, Sagunt, Sogorb o Sueca. Així, s’ha rebut el distintiu acreditatiu com a municipi adherit i és convocada com a membre a les assembles i grups de treball de la xarxa, havent estat inclosa ja al grup sobre Sistemes d’Informació.

  Renovació de la “Q” de qualitat turística

  Per altra banda, l’oficina de turisme d’Ontinyent ha passat amb èxit l’auditoria de renovació de la certificació de la “Q” de qualitat turística, que periòdicament avalua l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE). Aquest reconeixement del segell o marca “Q” avala que el sistema de qualitat implantat complix amb els requisits de la norma UNE-ISO 14785:2015, que estableix les condicions de qualitat que deuen complir les oficines d’informació turística. Els informes de les diferents auditories interna i externa realitzats destaquen el “gran esforç” dut a terme per reprendre les activitats presencials atenent sempre a les normes sanitàries, així com l’adhesió a la xarxa DTI. Sayo Gandia felicitava la tècnica del departament de Turisme per la seua tasca.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -