01/12/2023 - 20:43
Més

  Ontinyent sancionarà als propietaris de l’habitatge del Carrer Santa Rosa per dur una obra il·legal

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent obrirà un expedient sancionador als propietaris de l’habitatge del carrer Santa Rosa 26 que estaven duent a terme obres sense la preceptiva llicència municipal en la segona planta d’aquest edifici.

  En la vesprada d’aquest divendres, al voltant de les 18:15, s’ha produït un enderroc parcial en l’interior d’esta vivenda, resultant ferida una dona que ha caigut des del segon pis al primer, en cedir el sol de l’habitatge. La Policia Local, Policia Nacional i els Bombers han arribat al lloc dels fets, així com una ambulància que ha procedit al trasllat d’esta dona per a la seua atenció sanitària amb una possible fractura de turmell.

  Els regidors de Territori, Oscar Borrell, Policia Local, Juan Pablo Ubeda, i Serveis Municipals, Jordi Vallés, també han acudit, aixi com personal tècnic municipal, que constatava que les obres que estaven duent-se a terme mancaven de llicència, i, per tant, estaven realitzant-se de manera irregular. Per esta raó, des de l’Ajuntament s’obrirà un expedient per determinar la possible aplicació de les sancions que corresponguen.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -