01/12/2023 - 20:20
Més

  Dos persones ferides per l’enfonsament d’una planta d’una casa a Ontinyent

  Altres notícies

  La vesprada d’ahir divendres, a les 18:18 h, els serveis d’emergència van ser alertats d’un incident greu al carrer Santa Llúcia d’Ontinyent, on una part d’una casa s’havia enfonsat. Segons informacions del Consorci Provincial de Bombers, la segona planta de l’edifici hauria col·lapsat sobre la primera planta.

  Bombers del parc d’Ontinyent juntament amb el sergent d’Alzira van atendre la situació i van treure una persona que es trobava a l’interior de l’edifici en el moment de l’incident. Aquesta víctima va ser atesa immediatament pels serveis sanitaris.

  Segons el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU), es va mobilitzar una unitat del Servei d’Atenció Mòbil d’Urgència (SAMU) juntament amb una Unitat de Suport Vital Bàsic (SVB). Aquests equips mèdics van traslladar a dos ferits a l’hospital d’Ontinyent. Un d’ells presenta ferides lleus, mentre que l’altre té un pronòstic reservat.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -