30/05/2024 - 14:16
Més

  “Ontinyent Medieval” es consolida com atractiu turístic de la Vall d’Albaida

  Altres notícies

  El passat cap de setmana, Ontinyent es va vestir de gala per a acollir una nova edició del seu ja tradicional mercat medieval, “Ontinyent Medieval”, organitzat per l’Ajuntament en el marc del “Mig Any Fester”. Aquesta edició extraordinària, reprogramada a causa de l’ajornament per l’incendi registrat al barri de Campanar de València, ha superat totes les expectatives, atraient visitants de diverses comarques de València i Alacant, i consolidant-se com un dels esdeveniments més esperats de la regió.

  La regidora de Festes, Àngels Muñoz, ha destacat el positiu impacte d’aquest esdeveniment, no sols per a reafirmar a Ontinyent com a pol d’atracció turística per a les comarques veïnes i més enllà, sinó també per l’impuls que suposa per a l’activitat econòmica local, especialment en el sector de l’hostaleria. “No sols ha vingut gent de La Costera o el Comtat, sinó fins i tot de La Ribera Alta o l’Horta de València capital”, ha assenyalat Muñoz, subratllant la capacitat d’atracció de l’esdeveniment malgrat les altes temperatures i el canvi de data.

  En aquesta edició, els assistents van poder gaudir de prop de mig centenar de parades d’artesans i 12 espectacles, tant fixes com itinerants, distribuïts en el recorregut que anava des del parking del Regall fins a la Plaça de Baix, passant per la Plaça Major, on es va situar el cor de l’activitat. L’acte inaugural, celebrat el divendres, va comptar amb la presència de l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, el president de la Societat de Festers, Vicent Pla Vaello, acompanyats de la regidora de Festes, regidors, i regidores de la corporació, així com la pregonera Estefania Conejero, el grup de xirimiters i tabaleters El Regall i el Grup de Danses d’Ontinyent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -