Un espectacle d’animació teatral amb música de piano acompanyarà aquest proper divendres 26 de novembre l’encesa de l’arbre de Nadal de “Ontinyent Il·lusiona”, a la Plaça de la Concepció de la capital de La Vall d’Albaida. “Blanca Navidad” de la guardonada companyia “Ale Hop” donara inici a la campanya de Nadal impulsada per l’Ajuntament i les associacions de comerciants locals per promoure l’activitat comercial a la ciutat durant les properes setmanes, i que era presentat pel regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda.

El regidor explicava que “Ontinyent Il·lusiona és una campanya sempre molt especial, on tractem de a través de diferents activitats dinamitzar el comerç local i tornar a traure a la gent al carrer, però enguany va a ser encara més especial després dels temps tan durs viscuts amb la pandèmia. Volem tornar a omplir els carrers de llum, color i alegria per fer-los atractius tant per a la gent d’Ontinyent com visitants d’altres localitats que ens acompanyen en aquests dies tan especials per fer les seus compres i gaudir d’estes festes amb nosaltres, i aquest espectacle amb el que acompanyarem l’encesa de l’arbre serà el punt de partida”, assenyalava.

Així, aquest divendres 26 de novembre a les 19:30 hores a la Plaça de la Concepció es comptarà amb aquest espectacle, posat en escena per la veterana companyia “Ale Hop”, que ja va estar posat en escena a la Plaça Colon de Madrid per iniciativa de l’Ajuntament de la capital d’Espanya, i que combina elements com la música i el cromatisme al vestuari i ambientació per aconseguir captar l’atenció de grans i menuts.

Als seus 35 anys d’història, Ale Hop ha obtingut premis com el del World Festival of Clowns de Ekaterimburg (Rúsia) o el Planetary Carnival of Circus stage direction (festival internacional de direcció de circ) en Sant Petersburg (també a Rúsia). A més a més, han actuat a països de tot el món com Qatar, Corea del Sud, Portugal, França, Alemanya, Bèlgica, Turquia, Luxemburg o Itàlia, entre d’altres. Està considerada una de les companyies precursores del nou circ a Espanya i una de les més destacades quant anoves tendències es refereix, estan definit el seu estil com de “Circ Neoclàsic”.

L’espectacle de teatre i música donarà pas a l’encesa de l’arbre de Nadal, un pi d’alumini de 8’5 metres d’alt i 2’8 metres de diàmetre amb microbombetes de llum LED de colors, coronat amb una estrella de 1 metre a la punta, i amb un consum molt reduït de 880w.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.